Ajaccio este capitala Corsicei, o insulă franceza în Marea Mediterană. Un oras portuar pe coasta de vest a insulei, a fost locul de naștere al împăratului francez Napoléon Bonaparte în 1769. Casa sa, Maison Bonaparte, este acum un muzeu care prezintă moștenirile familiei. Catedrala Notre-Dame din secolul al XVI-lea, unde a fost botezat Napoléon, conține picturi de Delacroix și Tintoretto.

€ 143
Bucuresti – Ajaccio
30 Martie – 5 Aprilie 2023

€ 138
Ibis Budget Ajaccio

Cazare Opt. 1 | 275 euro/camera | 138 euro/persoana

€ 176
ADonis Ajaccio Hotel Albion

Cazare Opt. 2 | 351 euro/camera | 176 euro/persoana

€ 241
Mercure Ajaccio

Cazare Opt. 3 | 481 euro/camera | 241 euro/persoana

Pret vacanta (calculat pentru 2 adulti)
* Pretul este calculat astfel: pret bilet zbor + pret cazare/2 (pe persoana)
Ce inseamna si cum rezerv o vacanta pe cont propriu – DIY (do it yourself)?

281 €/pers. (zbor si cazare optiunea 1)

319 €/pers. (zbor si cazare optiunea 2)

384 €/pers. (zbor si cazare optiunea 3)


Youtube


*** Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.


Atractii Turistice

Ajaccio

Image 1 of 17

Cel mai faimos fiu nativ din Corsica, Napoleon Bonaparte, s-a născut în această capitală plină de viață, situată plăcut pe Golful Ajaccio. Vederile senzaționale ale mării pot fi admirate din diferite locuri din oraș. În centrul orașului Ajaccio se află Place de Gaulle , o piață mare cu o statuie ecvestră a lui Napoleon (creată în 1865 de Viollet le-Duc). De asemenea , pe urmele lui Napoleon sunt Maison Bonaparte , locul de nastere al lui Napoleon, care afișează portrete, memorabilia, și documente de familie, precum și o galerie dedicată lui Napoleon (inclusiv o colecție de medalioane și monede care descriu Napoleon) la Palais Fesch (Musée des Beaux-Arts). Orașul vechi Ajaccio merită, de asemenea, explorat pentru a descoperi farmecul istoric din labirintul său de străzi înguste și înfășurate. O viziune obligatorie este Catedrala d'Ajaccio din secolul al XVI-lea , unde Napoleon a fost botezat în 1771. Cea mai remarcabilă operă de artă a catedralei este pictura La Vierge au Sacré Côur de Eugène Delacroix.

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.