Cine suntem?

Platforma a fost creata cu scopul de a oferi informatii de calatorie la preturi reduse, in principal cele de tip ‘last minute’ si ponturi cu privire la obiective turistice.

Ele sunt destinate in principal persoanelor spontane, care se aventureaza sa calatoreasca fara a planifica cu mult timp inainte si persoanelor care vor sa-i surprinda pe cei dragi, dar si celor care nu pot spune ‘nu’ unei oferte de nerefuzat.

Proiectul a luat nastere in anul 2020. Desi este un an dificil cu situatia pandemica, am dorit sa profitam de work-from-home, si din placerea de a calatori si a explora chiar si cu buget mai restrans, am decis sa impartasim cu voi cele mai bune oferte.


Sunteti agentie de turism?

Nu. Pur si simplu noi te anuntam cand apar zboruri ieftine catre destinatii din toata lumea. Noi nu intermediem nicio tranzactie si nici nu emitem bilete de avion.


Cum functioneaza?

Cand gasim zboruri sau vacante ieftine le postam imediat pe site-ul nostru. Daca iti place propunerea noastra, poti rezerva biletele de avion si cazarea prin partenerii nostrii. Contractul legal se face între Utilizator și Terț prin rezervarea și plata biletelor de avion și/sau cazare pe site-urile web și sistemele terților. Oferte-Last-Minute.ro nu va cere și nu va accepta niciodată plăți de la utilizatori, informații bancare sau date cu caracter personal, si nu intermediază tranzacțiile făcute între utilizatori si terți.


Ofertele de pe site expira?

Ofertele pe care le gasim sunt foarte bune si de obicei se epuizeaza foarte rapid.


Pentru propuneri de colaborare sau feedback, ne puteti contacta folosind formularul de mai jos.

    “Nu trebuie sa fii bogat pentru a calatori bine”

    – Eugene Fodor