Cine suntem?

Platforma a fost creata cu scopul de a oferi informatii de calatorie la preturi reduse, in principal cele de tip ‘last minute’ si ponturi cu privire la obiective turistice.

Ele sunt destinate in principal persoanelor spontane, care se aventureaza sa calatoreasca fara a planifica cu mult timp inainte si persoanelor care vor sa-i surprinda pe cei dragi, dar si celor care nu pot spune ‘nu’ unei oferte de nerefuzat.

Proiectul a luat nastere in anul 2020. Desi este un an dificil cu situatia pandemica, am dorit sa profitam de work-from-home, si din placerea de a calatori si a explora chiar si cu buget mai restrans, am decis sa impartasim cu voi cele mai bune oferte.


Sunteti agentie de turism?

Nu. Pur si simplu noi te anuntam cand apar zboruri ieftine catre destinatii din toata lumea. Noi nu intermediem nicio tranzactie si nici nu emitem bilete de avion.


Cum functioneaza?

Cand gasim zboruri sau vacante ieftine le postam imediat pe site-ul nostru. Daca iti place propunerea noastra, poti rezerva biletele de avion si cazarea prin partenerii nostrii. Contractul legal se face între Utilizator și Terț prin rezervarea și plata biletelor de avion și/sau cazare pe site-urile web și sistemele terților. Oferte-Last-Minute.ro nu va cere și nu va accepta niciodată plăți de la utilizatori, informații bancare sau date cu caracter personal, si nu intermediază tranzacțiile făcute între utilizatori si terți.


Ofertele de pe site expira?

Ofertele pe care le gasim sunt foarte bune si de obicei se epuizeaza foarte rapid.

Ce vaccinuri sunt necesare pentru a calatori?

Desi nu intotdeauna sunt obligatorii, este recomandat, oriunde ati merge, sa va faceti vaccinurile specifice, intrucat noi nu avem anticorpi pentru microbii din zonele respective, riscul de a ne imbolnavi fiind ridicat.

Pentru Thailanda si Asia, se recomanda vaccinul pentru febra tifoida, hepatita A, antitetanos si pastile impotriva malariei.

Detalii aici

Am nevoie sau nu de viza?

Site-ul MAE este cea mai buna sursa de informare, selectand destinatia dorita.

Ce aplicatii sunt necesare/utile in calatorii?

Noi recomandam urmatoarele aplicatii, actualizate la zi.

  • FlightAware: informatii in timp real legate de toate zborurile
  • Revolut: alternativa bancară digitală, ce ofera multiple avantaje, printre care si cursul de schimb valutar
  • Google Translate: util pentru a usura comunicarea cu localnicii, inclusiv cei care nu vorbesc nativ engleza
  • Google Maps sau Maps.Me: harti ale zonei, atat online cat si offline
  • Aplicatia MAE Calatoreste in siguranta

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.