Cu peisajele sale uimitoare de pe litoral, întinderi de păduri curate și munți înzăpeziți în creștere, Corsica trăiește până la eticheta „Insula frumuseții”. De-a lungul coastei sunt orașe portuare atractive, iar dealurile sunt presărate cu sate pitorești.


Despre

Corsica nu oferă lipsă de lucruri de făcut. Este un paradis pentru iubitorii de plajă, excursioniști și pasionați de sporturi în aer liber. Insula se mândrește cu unele dintre cele mai inspirate peisaje accidentate din Europa și un litoral de 1.000 de kilometri, cu ape translucide perfecte pentru snorkeling sau scufundări.

Deși Corsica face parte din Franța din 1769, insula are propria sa cultură. Măgarii călătoresc încă prin țară, muzica este unică, iar bucătăria prezintă specialități distincte, cum ar fi brânzeturile puternice picante, mămăliga de castane și fursecurile cu castane. Descoperiți cele mai bune locuri de vizitat pe această insulă încântătoare cu lista noastră cu principalele atracții turistice din Corsica.


Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Corsica sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și Noiembrie

În medie, cele mai calde luni sunt Iulie și August

Cele mai reci luni sunt Ianuarie și Februarie


Atractii Turistice

Youtube


Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.