Despre

Cu peisajele sale uimitoare de pe litoral, întinderi de păduri curate și munți înzăpeziți în creștere, Corsica trăiește până la eticheta „Insula frumuseții”. De-a lungul coastei sunt orașe portuare atractive, iar dealurile sunt presărate cu sate pitorești.

Corsica nu oferă lipsă de lucruri de făcut. Este un paradis pentru iubitorii de plajă, excursioniști și pasionați de sporturi în aer liber. Insula se mândrește cu unele dintre cele mai inspirate peisaje accidentate din Europa și un litoral de 1.000 de kilometri, cu ape translucide perfecte pentru snorkeling sau scufundări.

Vezi si:  Despre Lisabona (Portugalia), cand sa mergi, perioade bune si atractii turistice

Deși Corsica face parte din Franța din 1769, insula are propria sa cultură. Măgarii călătoresc încă prin țară, muzica este unică, iar bucătăria prezintă specialități distincte, cum ar fi brânzeturile puternice picante, mămăliga de castane și fursecurile cu castane. Descoperiți cele mai bune locuri de vizitat pe această insulă încântătoare cu lista noastră cu principalele atracții turistice din Corsica.

Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Corsica sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și Noiembrie

În medie, cele mai calde luni sunt Iulie și August

Vezi si:  Casutele spectaculoase Dream Tricule - Cazanele Dunarii

Cele mai reci luni sunt Ianuarie și Februarie

Atractii Turistice