Santorini este o destinatie de vis, pe care o recunoști instant din poze: dealuri colorate, soare puternic și clădiri vopsite în alb. Insula este faimoasă pentru plajele cu nisip vulcanic, apusurile romantice și panoramele impresionante.


Reverie Santorini Hotel


Parcarea auto și conexiunea Wi-Fi sunt întotdeauna gratuite, astfel încât puteți rămâne în contact și puteți veni și pleca după bunul plac. Amplasat convenabil în zona Fira din Santorini, acest loc de cazare vă asigură proximitatea față de atracții și opțiuni interesante pentru a lua masa. Nu plecați înainte de a vizita celebrul Aeroportul național Santorini. Cotat cu 3 stele, acest loc de cazare de înaltă calitate oferă oaspeților acces la masajul, restaurantul și  piscina în aer liber chiar în incintă.

Cape Sisu Suites


Parcarea auto și conexiunea Wi-Fi sunt întotdeauna gratuite, astfel încât puteți rămâne în contact și puteți veni și pleca după bunul plac. Amplasat strategic în Akrotiri, vă facilitează accesul și vă asigură proximitatea față de atracțiile și reperele turistice locale. Nu plecați înainte de a vizita celebrul Aeroportul național Santorini. Piscina în aer liber și  piscina cu apă fierbinte se numără printre facilitățile speciale care vă vor îmbunătăți șederea prin confortul de la fața locului.

Santorini Caves


Amplasat convenabil în zona Mesaria din Santorini, acest loc de cazare vă asigură proximitatea față de atracții și opțiuni interesante pentru a lua masa.

Splendour Resort


Parcarea auto și conexiunea Wi-Fi sunt întotdeauna gratuite, astfel încât puteți rămâne în contact și puteți veni și pleca după bunul plac. Amplasat convenabil în zona Fira din Santorini, acest loc de cazare vă asigură proximitatea față de atracții și opțiuni interesante pentru a lua masa. Nu plecați înainte de a vizita celebrul Aeroportul național Santorini. Cotat cu 5 stele, acest loc de cazare de înaltă calitate oferă oaspeților acces la masajul, restaurantul și  piscina în aer liber chiar în incintă.

Athina Luxury Suites


Parcarea auto și conexiunea Wi-Fi sunt întotdeauna gratuite, astfel încât puteți rămâne în contact și puteți veni și pleca după bunul plac. Amplasat convenabil în zona Fira din Santorini, acest loc de cazare vă asigură proximitatea față de atracții și opțiuni interesante pentru a lua masa. Nu plecați înainte de a vizita celebrul Aeroportul național Santorini. Cotat cu 5 stele, acest loc de cazare de înaltă calitate oferă oaspeților acces la masajul, restaurantul și  piscina în aer liber chiar în incintă.

Cavo Bianco Boutique Hotel & Spa


Cavo Bianco Boutique Hotel & Spa este o proprietate în stil cicladic situată în satul Kamari, cu o piscină, o terasă cu şezlonguri şi un restaurant tradiţional. Facilităţile includ o sală de fitness, un centru spa şi o recepţie deschisă nonstop. Conexiunea Wi-Fi este gratuită în toată proprietatea.


Beneficiind de vedere impresionantă la caldeiră, la vulcan şi la insula Santorini, acest hotel luxos tip boutique oferă facilităţi spa exclusiviste, mic dejun à la carte, acces gratuit la internet şi parcare gratuită.

Skyfall Suites – Adults Only


Skyfall Suites se află în satul pitoresc Pyrgos Kallistis şi oferă unităţi de cazare în stil cicladic, cu piscină privată sau cadă cu hidromasaj în aer liber. Hotelul este situat la 6 km de Aeroportul Santorini şi are un restaurant à la carte, care serveşte mese uşoare.

Costa Grand Resort & Spa


Situat pe plaja cosmopolită cu nisip negru din Kamari, Costa Grand Resort & Spa oferă cazare de lux, cu o zonă de plajă privată. Proprietatea asigură şezlonguri şi umbrele la câţiva paşi de lounge barul unde oaspeţii pot comanda băuturi, pe care le pot savura lângă plajă.

Santorini Princess Hotel


Parcarea auto și conexiunea Wi-Fi sunt întotdeauna gratuite, astfel încât puteți rămâne în contact și puteți veni și pleca după bunul plac. Amplasat strategic în Imerovigli, vă facilitează accesul și vă asigură proximitatea față de atracțiile și reperele turistice locale. Nu plecați înainte de a vizita celebrul Aeroportul național Santorini. Cotat cu 5 stele, acest loc de cazare de înaltă calitate oferă oaspeților acces la masajul, restaurantul și  piscina în aer liber chiar în incintă.

Cauta alta cazare
Inchiriaza masina (Optional)
Cumpara SIM (Optional)

*** Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.

YoutubeAtractii Turistice

Fira

Image 1 of 14

Capitala Santorini, Firá (Thíra) este alcătuită din case și terase cubice văruite, benzi înfășurate, mici pătrate și biserici cu cupole albastre cocoțate pe stânci, la 300 de metri deasupra caldei. Din portul mic Skala, Firá poate fi accesat fie pe jos, fie călare (muli sunt închiriate) pe poteca abruptă și sinuoasă (587 trepte) sau luând telecabina. De asemenea, se poate ajunge din orașele învecinate prin traseul pitoresc Fira până la Oia, care vă duce de-a lungul stâncii calderei. Feriboturile acostează în portul Athiniós, conectat la Firá pe cale rutieră, în timp ce navele de croazieră ancorează în caldeiră, iar pasagerii sunt transportați la Skala prin licitație. Firá trăiește în principal din turism, iar multe dintre clădirile sale servesc acum ca mici hoteluri, apartamente, restaurante, cafenele, magazine de suveniruri și bijuterii.


Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.