Apusuri de soare incredibile, clădiri albe perlate împodobite cu bougainvillea, biserici cu cupole albastre și mori de vânt pitoresti fac din Santorini o destinație căutată.

Despre

Acest paradis grecesc atrage proaspăt căsătoriți și cupluri din întreaga lume dornici să asiste la faimoasele sale apusuri de soare din Oia, să înoate în izvoarele termale, să-i savureze bucătăria și să se delecteze cu stațiuni de lux.

Indiferent dacă zburați sau luați feribotul de pe celelalte insule, este imposibil să ratați priveliștea izbitoare a caldeirului (craterului vulcanic) în cea mai mare parte scufundat, vizibil din așezările pitorești de pe stâncile stratificate de lavă. Așezările văruite din firă și Oia sunt cele mai atrăgătoare destinații ale insulei. Între cele două orașe, sate mici se agață de vârfurile stâncilor, oferind locuri mai liniștite și mai relaxate pentru vacanța ta.

Cea mai buna perioada

în Santorini, vremea este bună peste tot în Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie

Atractii Turistice

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.