Astazi iti prezint 10 cele mai bune hoteluri din Mallorca, cu rating foarte bun! Vacanta placuta


Blue Sea Club Martha’s


Amplasat convenabil în zona Cala d ‘Or din Mallorca, acest loc de cazare vă asigură proximitatea față de atracții și opțiuni interesante pentru a lua masa. Locul de cazare de 4 stele dispune de numeroase facilități în incintă, care vor îmbunătăți și înveseli sejurul dvs.

Eix Alcudia Hotel


Parcarea auto și conexiunea Wi-Fi sunt întotdeauna gratuite, astfel încât puteți rămâne în contact și puteți veni și pleca după bunul plac. Amplasat convenabil în zona Alcudia din Mallorca, acest loc de cazare vă asigură proximitatea față de atracții și opțiuni interesante pentru a lua masa. Nu plecați înainte de a vizita celebrul Catedrala. Cotat cu 4 stele, acest loc de cazare de înaltă calitate oferă oaspeților acces la masajul, restaurantul și  piscina în aer liber chiar în incintă.

Hotel Samos


Începeți-vă călătoria într-un mod excelent cu un sejur la acest loc de cazare, care oferă conexiune Wi-Fi gratuită în toate camerele. Amplasat convenabil în zona Calvia din Mallorca, acest loc de cazare vă asigură proximitatea față de atracții și opțiuni interesante pentru a lua masa. Nu plecați înainte de a vizita celebrul Catedrala. Cotat cu 4 stele, acest loc de cazare de înaltă calitate oferă oaspeților acces la restaurantul, piscina în aer liber și  sauna turcească cu aburi chiar în incintă.

MLL Mediterranean Bay – Adults Only


Începeți-vă călătoria într-un mod excelent cu un sejur la acest loc de cazare, care oferă conexiune Wi-Fi gratuită în toate camerele. Amplasat convenabil în zona Lluchmajor din Mallorca, acest loc de cazare vă asigură proximitatea față de atracții și opțiuni interesante pentru a lua masa. Nu plecați înainte de a vizita celebrul Catedrala. Cotat cu 4 stele, acest loc de cazare de înaltă calitate oferă oaspeților acces la restaurantul, piscina în aer liber și  piscina cu apă fierbinte chiar în incintă.

Hilton Mallorca Galatzo


Situat pe un deal cu vederi spectaculoase la mare, pe Costa de la Calma, în sud-vestul insulei, Hilton Mallorca Galatzó este o destinație turistică care acordă prioritate bunăstării oaspeților săi de la sosire până la plecare. Un refugiu restaurator unde vă puteți bucura de clima și stilul de viață mediteranean în timpul șederii dumneavoastră pe insulă, fie că este vorba de o călătorie de agrement sau de afaceri.

Hilton Mallorca Galatzo are o piscină în aer liber, un centru spa cu piscină interioară și apreciatul Cotton Club Mallorca.

Toate camerele elegante au aer condiționat și balcoane cu vedere la grădină sau la mare. De asemenea, au TV cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi gratuit.

Be Live Collection Palace de Muro


Amplasat convenabil în zona Muro din Mallorca, acest loc de cazare vă asigură proximitatea față de atracții și opțiuni interesante pentru a lua masa. Locul de cazare de 5 stele dispune de numeroase facilități în incintă, care vor îmbunătăți și înveseli sejurul dvs.

Zafiro Palace Alcudia


Zafiro Palace Alcudia se află în Port d’Alcudia și oferă mai multe piscine în aer liber, precum și o piscină interioară. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la centrul de fitness. De asemenea, au la dispoziție WiFi gratuit în întreaga proprietate și parcare privată gratuită.

FERGUS Style Tobago – Adults Only


Amplasat convenabil în zona Calvia din Mallorca, acest loc de cazare vă asigură proximitatea față de atracții și opțiuni interesante pentru a lua masa. Locul de cazare de 5 stele dispune de numeroase facilități în incintă, care vor îmbunătăți și înveseli sejurul dvs.

Sa Creu Nova Petit Palais Art & Spa


Amplasat convenabil în zona Campos din Mallorca, acest loc de cazare vă asigură proximitatea față de atracții și opțiuni interesante pentru a lua masa. Nu plecați înainte de a vizita celebrul Catedrala. Cotat cu 5 stele, acest loc de cazare de înaltă calitate oferă oaspeților acces la restaurantul, spa și  centrul de fitness chiar în incintă.

Barefoot Hotel Mallorca


Barefoot Hotel Mallorca are un restaurant, un bar și o terasă la soare cu piscină și mic dejun tip bufet în Portocolom. Acest hotel de 5 stele oferă WiFi gratuit. Unele camere ale proprietății au patio cu vedere la mare.

Cauta alta cazare
Inchiriaza masina (Optional)
Cumpara SIM (Optional)


*** Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.


Atractii Turistice

Cala Figuera: Un port de pescuit

Image 1 of 12

De-a lungul unei linii de coastă uimitoare cu ape senine turcoaz, Cala Figuera este un sat fermecător de pescari, cu o atmosferă relaxată. Casele albite ale orașului sunt grupate în jurul unui deal care ajunge la malul apei. Aici, mulți pescari locali se ocupă de sarcina lor zilnică de reparare a plaselor. La primele ore ale dimineții, capturile proaspete ale zilei ajung la docuri, gata să fie vândute la piață și apoi pregătite în feluri de mâncare delicioase din fructe de mare. Așa cum era de așteptat un oraș de pe litoral, Cala Figuera oferă o selecție excelentă de restaurante cu fructe de mare care servesc pește proaspăt local. De-a lungul portului, o potecă pitorească de mers pe jos urmează marginea apei și apoi duce în stânci. Vederile recompensante ale golfului fac ca călătoria să merite. Pentru iubitorii de plajă, destinația populară este la patru kilometri sud de Cala Figuera, la Cala Santanyi . Bine retrasă, această plajă de nisip curată este apreciată pentru apele sale calme și cristaline. Mulți vizitatori se bucură de înot, snorkeling și scufundări aici


Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.