Mallorca este o insulă mediteraneană superbă, cu o vreme frumoasă, peisaje uimitoare și bucătărie delicioasă.


Despre

Cea mai mare din Insulele Baleare, Mallorca face parte din Spania, dar are un peisaj mai accidentat și o calitate din altă lume.

De-a lungul coastei pitorești, stâncile dramatice oferă puncte de vedere senzaționale, iar golfurile curate strălucesc cu ape cristaline. Vacanții sunt, de asemenea, încântați de orașele istorice și satele fermecătoare, încărcate cu atracții turistice precum biserici medievale, castele antice și muzee de artă. Bucuria din Mallorca este combinația dintre cultură și natură.

În aceeași zi, turiștii pot vizita glorioasa catedrală gotică a capitalei, apoi pot face plajă pe o plajă curată. Plimbați-vă prin satul medieval zidit Alcúdia, apoi inspirați-vă de o mănăstire din secolul al XV-lea sau relaxați-vă în stațiunea plină de farmec din Puerto Portals. Cu atâtea opțiuni împachetate în această insulă idilică, turiștii vor avea o mulțime de motive pentru a rămâne o vacanță de o săptămână sau mai mult.


Cea mai buna perioada

în Mallorca, vremea este bună peste tot în Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și Noiembrie

În medie, cele mai calde luni din Palma de Mallorca sunt lunile Iulie și August, iar cele mai reci luni sunt lunile Ianuarie și Februarie

Orașele cu cel mai bun climat sunt Palma de Mallorca, Alcúdia, Pollença, Soller, Andratx, Cala d’Or, Calvià, Campos, Palma Nova și Porto Cristo, cu o vreme bună cel puțin 9 luni pe an


Atractii Turistice

Youtube


Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.