Barcelona, capitala Cataloniei, este una dintre cele mai populare destinatii turistice și un oraș care împreună cu zonele metropolitane are undeva la 3 milioane de locuitori. Este orașul ce poate oferi o vacanță perfectă atât pentru tineri în căutare de distracții, cât și pentru cupluri care își doresc o escapadă romantică sau părinți care merg în vacanță alături de copii.

€ 66
Bucuresti – Barcelona
4 – 7 Aprilie 2021
Alte perioade – plecare din Bucuresti:
** Preturile pot fi diferite fata de oferta prezentata

4 – 7 Aprilie 2021

Vezi si:  Vacanta in Valencia, Spania - 250 euro (zbor si cazare 5 nopti)

12 – 15 Aprilie 2021

15 – 19 Aprilie 2021

18 – 21 Aprilie 2021

25 – 28 Aprilie 2021

2 – 5 Mai 2021

9 – 12 Mai 2021

Alte perioade – plecare din Cluj:
** Preturile pot fi diferite fata de oferta prezentata

*** Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.

Atractii Turistice

Fântâna Magică din Montjuïc

Image 1 of 14

Unul dintre lucrurile preferate de făcut în Barcelona noaptea este să priviți Fântâna Magică din Montjuïc, la începutul Avingudei Maria Cristina din cartierul Montjuïc. Marea fântână Art Deco a fost proiectată de Carles Buigas pentru Expoziția Internațională din 1929, care a avut loc la Montjuïc. Fântâna Magică din Montjuïc încântă toate vârstele cu spectacolele sale luminoase și de fântână coregrafiate care sunt puse pe muzică. Spectacolele au loc joi până duminică în timpul verii și vineri și sâmbătă în afara sezonului. Spectacolele de seară durează câteva ore, cu sesiuni de muzică la fiecare jumătate de oră

Vezi si:  Vacanta in Mallorca, Spania, 283 euro (zbor si cazare 4 nopti)
close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.