Zurich reprezinta centrul financiar al lumii, dar si centrul comercial si industrial; este paradisul cumparaturilor si Mecca Europei din punct de vedere cultural.

Zurich, orasul cu o populatie de peste un milion de locuitori, beneficiaza de luciul acvatic al unui vast lac, socotit cel mai limpede din Elvetia, cat si de apele raului Limmat, care il traverseaza.

€ 120
Bucuresti – Zurich
2 – 5 Aprilie 2021
Alte perioade – plecare din Bucuresti :
** Preturile pot fi diferite fata de oferta prezentata

9 – 12 aprilie 2021

Vezi si:  Vacanta in Lyon (Franta), 214 euro! (zbor + cazare 4 nopti)

16 – 19 Aprilie 2021

23 – 26 Aprilie 2021

7 – 10 Mai 2021

14 – 17 Mai 2021

21 – 24 Mai 2021

28 – 31 Mai 2021

Alte perioade – plecare din Cluj :
** Preturile pot fi diferite fata de oferta prezentata

*** Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.

Atractii Turistice

Gradina Zoologica din Zurich

Image 1 of 16

Mai mult de 360 ​​de specii diferite de animale locuiesc în lumea exotică a grădinii zoologice din Zurich, una dintre cele mai frumoase din Europa. Animalele trăiesc cât se poate de aproape de propriile lor medii: leoparzi de zăpadă în mijlocul peisajului himalayan stâncos, pinguini înotați în apă rece și puteți vedea vulpi care zboară dintr-un baldachin plimbând pe o suprafață de 13 000 de metri pătrați de pădure tropicală tropicală. În Kaeng Krachan Elephant Park, puteți viziona jocul de elefanți din Asia asiatică cu copiii lor și puteți înota în complexul multi-mediu în aer liber, care a fost conceput să semene cu habitatul natural al acestora. Tramvaiele și trenurile se îndreaptă spre grădina zoologică de la gara principală și Paradeplatz.

Vezi si:  City break in Tel Aviv, Israel ! 153 euro (zbor si cazare 3 nopti)
close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.