Thailandezul.ro

San Francisco este situat in vârful peninsulei San Francisco și este locul central al ariei geografice numită San Francisco Bay Area.
San Francisco este cel de-al doilea mare oraș după densitate în Statele Unite ale Americii.

Intrucat preturile medii pentru zboruri directe Bucuresti – San Francisco sunt intre 500 si 700 EUR, am gasit o super oferta la pretul 314 EUR (dus-intors), ce consta in 2 seturi de zboruri: Bucuresti – Madrid + Bucuresti – San Francisco (tur-retur).

€ 74
Bucuresti – Madrid
13 – 28 Octombrie 2021
€ 240
Madrid – San Francisco
13 – 27 Octombrie 2021
Alte perioade – plecare din Bucuresti:
** Preturile pot fi diferite fata de oferta prezentata

1 – 16 Octombrie 2021

Vezi si:  Weekend prelungit in Manchester, UK, 118 euro (zbor si cazare 3 nopti)

Bucuresti – Madrid

Madrid – San Francisco

6 – 21 Octombrie 2021

Bucuresti – Madrid

Madrid – San Francisco

11 – 26 Octombrie 2021

Bucuresti – Madrid

Madrid – San Francisco

11 – 26 Octombrie 2021

Bucuresti – Madrid

Madrid – San Francisco

*** Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.

Atractii Turistice

Excursie și Picnic pe Parcul de Stat Angel Island

Image 1 of 6

O plimbare de 25 de minute cu feribotul de la Pier 41 din San Francisco, Parcul de Stat Angel Island este o minunată evadare în natură. Cea mai mare insulă naturală din Golful San Francisco, Insula Angel are priveliști uluitoare asupra golfului din jur. Turiștii se pot bucura de peisaje minunate în timp ce drumeții sau ciclism pe trasee bine îngrijite. Este posibil să urcați la summitul insulei, Muntele Caroline Livermore, la 788 de metri, unde vederile sunt senzaționale. Insula are, de asemenea, cinci zone de picnic, unsprezece locuri de campare și mai multe plaje de nisip care sunt plăcute pentru plimbări și pentru plajă. Destul de conceput pentru vizitatori, insula are o cafenea care este deschisă toată săptămâna în cea mai mare parte a anului (cu excepția iernii) și un restaurant casual care este deschis în weekend și oferă spectacole de muzică live.

Vezi si:  City break in Florenta, Italia (Toscana)! 164 euro (zbor si cazare 3 nopti)

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.