Știți foarte bine că noi încurajăm foarte mult vacanțele pe cont propriu (DIY) (Ce înseamnă vacanța pe cont propriu?), având anumite avantaje. Însă uneori chiar și noi simțim nevoia de o relaxare completă și o ‘eliberare’ de partea logistică și de ‘mini-stresul’ ce poate fi cauzat de diverse lucruri ce nu vor merge exact cum am planificat.
Astfel l-am descoperit pe Eduard, la rândul său un îndrăgostit al Thailandei.

Thailandezul.ro

Asadar, daca si tu îți dorești o vacanta unica pe care sa o ții minte toată viata, Thailandezul.ro te invita sa trăiești o experienta intr-un mod cât mai autentic, cât mai original, o experienta diferita de ce găsești în prezent la agențiile de turism.

Ce trebuie sa știi este ca vei avea parte de 12 experiente autentice pe parcursul a 15 zile, veți explora capitala Bangkok descoperind renumitele piețe plutitoare, veți avea parte de o experienta unica călătorind cu trenul de noapte pana în Chiang Mai, veți experimenta plimbarea cu scuterul sau tuk tuk ul în munții din Chiang Mai, veți putea face rafting pe Raul Maeteang, dar și multe alte experiente de neuitat.

Nu în ultimul rand veți explora insula Phuket, cu renumitele plaje uimitoare, de-un albastru smarald și te vei bucura de viata de noapte, după cum și expresia “acolo unde noaptea devine zi”. Thailandezul.ro îți oferă posibilitatea, odată ajunși acolo, sa te aventurezi în excursia privata de 8 ore pe insulele Phi Phi-Phuket, imagini ce îți vor rămâne veșnic în minte.

De ce Eduard?

Rolul sau este de însoțitor de grup, se ocupă de transport, de cazare, de organizarea experiențelor, programul cât mai eficient la fața locului și se asigură că va fi respectat, ajută cu traducerea si siguranta.

Va poate indruma si face cele mai bune recomandari, si răspunde la toate intrebarile.

Vor fi prezenti si ghizi locali în fiecare din excursiile incluse, așa că informațiile le vei primi direct de la acești oameni.

Pachete

În prețul pachetului sunt incluse:

  • avionul din București către Bangkok și 3 mese
  • trenul de noapte din Bangkok către Chiang Mai
  • avionul intern din Chiang Mai către Phuket
  • avionul din Phuket înapoi către București și 3 mese
  • toate transferurile către hoteluri cu metroul sau mașini private
  • cazarea pentru 14 nopți, din care una este în trenul de noapte
  • micul dejun în toate locațiile
  • cele 12 experiențe și aventuri, taxele de intrare și prânzul la 6 dintre ele
  • ghid local vorbitor de limba română sau engleză pentru toate experiențele

Dacă te-am făcut curios și îți dorești și tu sa te aventurezi cu ei, pentru mai multe detalii accesați linkul Thailandezul.ro.

PS: Orice pachet se poate personaliza cu plecare de pe aeroporturi din Germania, Italia, Anglia, Ungaria, Austria, Franța, Italia sau altele 🙂

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.