Hammamet este un oras-statiune de pe coasta Marii Mediterane situat la 65 km de capitala Tunis, in partea de sud est a peninsulei Cap Bon. Dupa cum spune si denumirea (hammam insemnand baie in limba turca), plajele intinse, apa clara si calda au facut din aceasta zona o destinatie favorita inca din perioada islamica.

€ 228
14 – 21 Septembrie
REZERVA VACANTA
€ 94.5
House Yasmine Hammamet

Cazare: Houda Yasmine Hammamet – 162 euro/camera – 81 euro/persoana

*** Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.

Youtube


Atractii Turistice

Kasbah

Image 1 of 6

Kasbah din Hammamet din secolul al XIII-lea nu este la fel de bine conservat sau impresionant ca Kasbah din Sousse, dar merită vizitat, mai ales dacă căutați o parte a istoriei pentru a vă completa timpul petrecut pe plajă. Există un interesant muzeu în interiorul care explică istoria colorată a pârâului de pirați din Hammamet și ocupația spaniolă ulterioară. În timp ce vă aflați aici, nu ratați urcatul până la vârful cetăților, pentru a vedea magnifice peisaje medina și portul pitoresc de pescuit. Este un loc minunat pentru a veni la fotografii de apus de soare din Marea Mediterană.

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.