Lyon este un oraș în Franța situat la confluența fluviului Rhône cu râul Saône, la 460 km spre sud-est de Paris și la 314 km spre nord de Marsilia. Este capitala departamentului Rhône și a regiunii Ron-Alpi.

Orașul conservă un important patrimoniu cultural, de la vestigii din epoca romană până la construcții din secolul XX.

 

Zbor

Cazare

Optiunea 1: City Résidence Marcy l’Etoile – 138 euro/camera – 69 euro/persoana

Optiunea 2: KOPSTER Hotel Lyon Groupama Stadium 3* – 179 euro/camera – 89.5 euro/persoana

Optiunea 3: Maison D’hôtes Des Toits En Ville B&b 3* – 212 euro/camera – 106 euro/persoana

 

Vezi si:  Weekend prelungit in Puglia (Bari, Italia), 100 euro (zbor si cazare 3 nopti)

Total:

Alegand cazare optiunea 1 : 127 euro/persoana

Alegand cazare optiunea 2 :147.5 euro/persoana

Alegand cazare optiunea 3 :164 euro/persoana

 

Alte perioade cu plecare din Bucuresti

28 Septembrie – 2 Octombrie – ZborCazare

2 Octombrie – 5 Octombrie – ZborCazare

5 Octombrie – 9 Octombrie – Zbor Cazare

9 Octombrie – 12 Octombrie – Zbor Cazare

12 Octombrie – 16 Octombrie – Zbor Cazare

16 Octombrie – 19 Octombrie – Zbor Cazare

19 Octombrie – 23 Octombrie – Zbor Cazare

23 Octombrie – 26 Octombrie – Zbor Cazare

Vezi si:  City break in Istanbul, Turcia, 174 euro (zbor si cazare 3 nopti)

26 Octombrie – 30 Octombrie – Zbor Cazare

*** Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.

Atractii Turistice

Districtul Presqu'ile

Image 1 of 13

Districtul Presqu'ile din Lyon este o bucată de pământ, cam ca o insulă, în râu. Acest cartier se distinge prin arhitectura sa frumoasă și piețele monumentale ale orașului. Place des Terreaux merită să fie vizitat doar pentru a vedea fantana de FA Bartholdi. Această operă de artă grandioasă descrie carul triumfal al râului Garonne. Observați cei patru cai minunați sculptați, care par foarte muncitori, ei reprezintă cele patru râuri diferite care se varsă în ocean. Hôtel de Ville din Lyon (Primăria) se găsește pe partea de est a pieței. Construit inițial între 1646 și 1672, Hôtel de Ville a fost reconstruit (după un incendiu) de către Jules Hardouin-Mansart în stilul său baroc semnat. Un alt edificiu monumental din această zonă este Palais de la Bourse et du Commerce , de pe Rue de la République. Deși clădirea are un stil arhitectural renascentist, ea a fost construită în secolul al XIX-lea. Continuând la sud de Palais de la Bourse, turiștii vor întâlni Eglise Saint-Bonaventure , o fostă biserică franciscană construită în secolele XIV-XV. Cea mai bună piață din Lyon din districtul Presqu'ile este Place Bellecour , între râurile Rhône și Saône. Piesa centrală a pătratului este o statuie ecvestră a lui Ludovic al XIV-lea creată de sculptorul din Lyon F. Lemot. Clădirile elegante din secolul al XIX-lea se întind pe laturile de est și de vest ale pieței. Din partea de nord a pieței, există o vedere a dealului Fourvière. La câțiva pași de Place Bellecour se află Hôtel-Dieu de Lyon , o splendidă clădire din secolul al XVII-lea care a servit odinioară ca spital. O altă piață minunată, Place Carnot , se găsește pe strada Victor-Hugo. Această piață are un imens monument al Republicii creat în 1890

 

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Vezi si:  Vacanta in Malaga, Spania - 159 euro (zbor si cazare 5 nopti)