Zanzibar are mai mult de 25 de plaje, unele asezate intre satele de pescari, altele foarte izolate. Frumusetea arhipelagului este data de plajele cu nisip alb incadrate de palmieri si pe alocuri cu cocotieri. Apa Oceanului Indian de culoare turcoaz si reciful de corali, pestii exotici care pot fi urmariti in timpul scufundarilor, fac din aceasta zona un paradis.

Zboruri

Bucuresti – Frankfurt – 82 euro

Frankfurt – Zanzibar – 342 euro

Cazare

Indigo Beach Zanzibar 3* – 390 euro/camera – 195 euro/persoana

Indigo Beach Zanzibar se află în localitatea Bwejuu şi pune la dispoziţie un restaurant şi o piscină în aer liber. Acest complex asigură acces gratuit la internet WiFi. Camerele au mobilier în stil swahili, iar băile sunt dotate cu duş şi articole de toaletă gratuite. Printre facilităţile suplimentare disponibile se numără un ventilator. Indigo Beach Zanzibar pune la dispoziţie o zonă de plajă privată.

Total: 82 + 342 + 195 = 619 euro

*** Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.


Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.