Punta Cana este paradisul celor care cauta apa clara si plaje cu nisip alb, marginite de palmieri. Litoralul zonei Punta Cana se extinde pe 50 km de coasta. Plaja cea mai extinsa este Bavaro, considerata de guvernul Republicii Dominicane ca tezaur national datorita bogatiei florei, faunei si a frumusetilor naturale care se gasesc aici.

Clima este excelenta, zilele sunt insorite in tot timpul anului, acesta fiind locul perfect pentru o vacanta relaxanta. Sunt foarte multe hoteluri construite aici, cu o arhitectura inovatoare si gradini spectaculoase. De fapt, zona Punta Cana gazduieste aproape exclusive resorturi de tip all –inclusive, dedicate in special cuplurilor si familiilor.

Vezi si:  Ianuarie 2023! City break in Barcelona, Spania, 113 euro (zbor + cazare 3 nopti)

Zborurile sunt cu plecare din: Bucuresti, Bacau, Cluj-Napoca, Iasi, Suceava si Timisoara.

Zbor cu plecare din Bucuresti – 655 euro (dus-intors)/persoana

Cazare Ocean Blue Sands Golf & Beach Resort – 868 euro/camera – 434 euro/persoana

Total: 1089 euro/persoana

Zboruri cu plecare din alte orase:

*** Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.

Atractii Turistice

Hoyo Azul

Image 1 of 5

După cum am menționat deja în rândurile de mai sus, Punta Cana este renumită pentru peisajele-i naturale spectaculoase. Unul dintre locurile în care vei găsi astfel de frumuseți este Hoyo Azul (în traducere, Gaura Albastră), care este un bazin natural ce a luat naștere în urma prăbușirii tavanului unei grote. Splendidul bazin se găsește în Scape Park și poate fi explorat în două moduri: luând un tur de la agenția Hoyo Azul Cave Explorer, care implică o drumeție prin pădurile virgine ale Puntei Cana, sau luând un tur de la agenția Hoyo Azul Zip Lane, care implică o serie de trasee cu tiroliana deasupra junglei. Indiferent pe care o vei alege, cu siguranță vei avea parte de o experiență incredibilă!

Vezi si:  Vacanta in Sevilla (Spania), 143 euro (zbor si cazare 4 nopti)

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.