Oferind vedere panoramică la câmpurile de orez liniștite, Bhuwana Ubud Hotel and Farming oferă o evadare liniștită și sănătoasă în Pengosekan. Oferă o piscină în aer liber, un restaurant cu ingrediente proaspete provenite din grădina proprietății și acces gratuit la Wi-Fi în toate zonele. De asemenea, proprietatea oferă cursuri gratuite de dans balinez, drumeții pe orez, masaj gratuit de 15 minute și ceai de după-amiază gratuit.

Ubud Bhuwana Hotel and Farming se află la 5 minute de mers cu mașina de faimoasa pădure a maimuțelor și la 10 minute de mers cu mașina de piața și palatul Ubud. Aeroportul Internațional Ngurah Rai este la 1,5 ore de mers cu mașina.

Vezi si:  Weekend prelungit in Sofia (Bulgaria), doar 54 euro! (zbor + cazare 3 nopti)!

Camerele frumoase au decor balinez modern și au ferestre mari care oferă vedere la verdeață. Toate unitățile bine dotate includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu, zonă de relaxare și baie atașată cu cadă.

Răsfățați-vă cu un masaj relaxant la centrul spa sau faceți o plimbare în grădină. Oaspeții care doresc să exploreze zona oferă servicii gratuite de închiriere de biciclete.

Oaspeții pot savura o selecție rafinată de mâncăruri indoneziene, balineze și occidentale la restaurantul Bhuwana Ubud. Puteți lua masa și în cameră cu room service.

Vezi si:  Vacanta in Malta, 123 euro!! (zbor si cazare 4 nopti)

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locație. I-au dat scorul 8,4 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Anularea gratuită este inclusă în preț.

Disponibilitate la tarifele publicitare:
Pana in Februarie 2021 inclusiv

Va puteti alege datele dorite de pe pagina folosind butonul Rezerva sau click pe poza

€ 14
Bhuwana Ubud Hotel and Farming

Disponibilitate oferta la pretul afisat: Pana in Februarie 2021 inclusiv

*** Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.

Vezi si:  City break in Sevilla, Spania!! 236 euro (zbor si cazare 3 nopti)

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.