Blue Air sarbatoreste Primavara, astfel are o super oferta astazi: la fiecare bilet de avion achizitionat, primesti inca unul gratuit!

Oferta este valabila pe 6 aprilie 2021, pentru toate zborurile cu date de calatorie pana la 30 iunie 2021. Toate rezervarile includ optiunea de modificare a datelor de zbor o data, in cazul in care planurile tale se schimba, fara achitarea taxei de schimbare a datelor de calatorie, platindu-se doar diferenta de tarif, acolo unde este cazul.

Campania se aplică tuturor biletelor de avion achiziționate direct de pe site-ul www.flyblueair.com în ziua de 6 aprilie 2021, pentru toate zborurile până în 30 iunie 2021. Campania oferă 2 bilete la preț de unul, pentru cumpărăturile cu multiplu de 2 bilete. De exemplu, dacă o persoană achiziționează 2 bilete, va plăti pentru unul singur, dacă va achiziționa 4, va plăti pentru 2, etc. În cazul în care vor fi adăugate în coș 3 bilete, reducerea se va aplica pentru 2 bilete, astfel că în costul final se vor regăsi 2 bilete (2 la pret de 1 plus 1 întreg). În plus, se adaugă posibilitatea schimbării datei de călătorie, în mod gratuit, fără a se percepe taxa obișnuită de schimbare a datei de călătorie, pentru o singură dată, dacă pasagerul se răzgândește și nu mai dorește să călătorească. Această modificare se poate face direct de pe site, din contul de client din secțiunea „Rezervările Mele”. În cazul în care există diferențe de tarif, acestea vor fi plătite de pasager în momentul schimbării datei. În cazul anulării zborului, pasagerul poate solicita rambursarea banilor în Blue Wallet conform procedurii standard la nivelul Blue Air. 

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.