Larnaca, plajele cu nisipuri aurii, apa marii, nenumaratii palmieri ametitor de inalti, numarul impresionant de cluburi, baruri, restaurante si localuri care impanzesc zona de tarm, vremea placuta, totul se imbina intr-o experienta de neuitat.

€ 22
Bacau – Larnaca
22 – 29 Mai 2021
€ 109
Mariandy Hotel

Cazare optiune 1: Mariandy Hotel – 217 euro/camera – 109 euro/persoana

€ 140
Oceania Bay Village

Cazare optiune 2: Oceania Bay Village – 280 euro/camera – 140 euro/persoana

Alte perioade – plecare din Bacau:
** Preturile pot fi diferite fata de oferta prezentata

1 – 8 Mai – ZborCazare

Vezi si:  Vacanta in Bruxelles, Belgia, 183 euro (zbor + cazare 4 nopti)

8 – 15 Mai – ZborCazare

15 – 22 Mai – ZborCazare

22 – 29 Mai – ZborCazare

5 – 12 Iunie – ZborCazare

12 – 19 Iunie – ZborCazare

19 – 26 Iunie – ZborCazare

3 – 10 Iulie – ZborCazare

10 – 17 Iulie – ZborCazare

*** Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.

Atractii Turistice

Capul Greco

Image 1 of 14

Pentru o drumeție sau o plimbare cu panorame uimitoare de coastă, îndreptați-vă spre Capul Greco. Acest parc național, situat între orașele Agia Napa și Protaras, este cel mai sudic punct al insulei. Traseele ușoare de aici (perfecte pentru familiile care doresc o plimbare în natură, precum și excursioniști mai experimentați) traversează stâncile înalte cu vederi care străbate Marea Mediterană dincolo. Există o mulțime de bănci cocoțate de-a lungul marginii stâncii, dacă doriți să zăboviți și să vă bucurați de peisajul marin de sus. Pentru cei mai activi, scările tăiate în stâncă permit accesul la unele dintre peșterile marine de dedesubt. Plaja Konnos se află la capătul Protaras al Capului Greco, așa că împachetați costumul de baie și răcoriți-vă cu o baie la sfârșitul excursiei. Pe lângă calea de coastă, pasionații de flori sălbatice ar putea dori să exploreze diferitele alte trasee de drumeții care se despart de calea principală, unde o primăvară crește o multitudine de orhidee sălbatice. Există autobuze regulate între centrul Agia Napa și Protaras care vă pot lăsa chiar în fața intrării parcului.

Vezi si:  Vacanta in Malaga, Spania - 159 euro (zbor si cazare 5 nopti)
close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.