Thailandezul.ro

Cancun inseamna multe lucruri pentru multi oameni. Pentru studentii din vacanta de primavara reprezinta o continua petrecere. Pentru cei aflati in luna de miere este destinatia romantica perfecta pentru un inceput de viata in doi. Entuziastii sportului pot prinde niste valuri superbe sau se pot scufunda in oceanul limpede.

€ 492
Bucuresti – Cancun
8 – 15 Septembrie
€ 140
Ambiance Suites Cancun

Cazare Optiunea 1: Ambiance Suites Cancun 4* – 279 euro/camera – 139.5 euro/persoana

€ 206
Oh! Cancun The Urban Oasis
Alte perioade – plecare din Bucuresti:
** Preturile pot fi diferite fata de oferta prezentata

15 – 22 Septembrie 2021 – ZborCazare

Vezi si:  Weekend prelungit la Marea Adriatica (Pescara, Italia) ! 134 euro (zbor + cazare 4 nopti)

22 – 29 Septembrie 2021 – ZborCazare

22 – 29 Septembrie 2021 – ZborCazare

6 – 13 Octombrie 2021 – ZborCazare

13 – 20 Octombrie 2021 – ZborCazare

20 – 27 Octombrie 2021 – ZborCazare

*** Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.

Ruinele El Rey Maya

Image 1 of 13

Dacă aveți loc în itinerariul dvs. din Mexic pentru un alt sit arheologic interesant, la doar câteva minute distanță de capătul Punta Nizuc din Cancún se află o serie de ruine mayașe interesante cunoscute sub numele de El Rey. Numit după o mască găsită aici despre care se credea că este dedicată zeului soarelui, ruinele El Rey (Las Ruinas del Rey) includ rămășițele a aproximativ 47 de clădiri, împreună cu numeroase morminte construite de mayași începând cu 900 d.Hr. Un interes deosebit sunt cele două platforme principale cu templele lor, cândva făceau parte din piață, care au servit și ca zone ceremoniale importante. Merită să vă faceți timp pentru a vizita, iar multe stațiuni oferă excursii ieftine către site, care este, de asemenea, renumit pentru marile colonii de iguane care trăiesc aici

close
Vezi si:  Propuneri city break 24 - 27 Iunie 2022

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.