Incepe cautarea pentru urmatoarea calatorie!🏝️Ziua 1 în Tenerife.

Am început dimineața luând micul dejun la hotel, după care ne-am îndreptat spre plajele din sud: Playa de las Americas și Los Cristianos. Odată ajunși a trebuit să căutăm loc de parcare și destul de greu am găsit, dar nu ne-am dat bătuți. După care, am vrut să imortalizam momentul fiind prima zi de Crăciun și am scos repede căciulițele și gata poza. Ne-am plimbat pe faleză, am băut o cafea, am căutat un loc cu șezlong însă pentru ca am ajuns destul de târziu, toate erau ocupate așa ca, am făcut cale bătută și ne-am îndreptat spre Los Cristianos. Aici plajă este mult mai frumoasă, șezlonguri mult mai multe, dar ce să vezi? Până am ajuns la Los Cristianos și am mâncat și noi, soarele avea să apună așa ca ne-am plimbat puțin pe promenadă, ne-am luat energia și am simțit voia bună a oamenilor și am plecat spre hotel, unde am desfăcut o șampanie și am sărbătorit faptul ca ne aflăm intr-un loc așa frumos.🌍

https://www.facebook.com/reel/1042542867004033

🏝️Ziua 2 în Tenerife⛱️❤️

Ne-am trezit dis de dimineață și după ce am mâncat, am pornit la drum pentru ca avea să ne aștepte o zi lungă si frumoasă.☀️

❤️Am început cu Playa de Benijo, și a fost wow. Drumul până acolo a fost uimitor, serpuit si cu multă vegetație. Am străbătut parcul Anaga, și după aproximativ 1h am ajuns la plaja ce pana acum se afla pe locul 1 în preferințele mele când vorbim de Tenerife. Ne-am relaxat puțin acolo, am făcut și puțin sport pentru ca scările sunt o adevărată provocare, apoi am urcat în mașină și am ajuns la Playa de Las Teresitas. Este o plajă cu nisip auriu, cu șezlonguri suficiente și un bar unde poți servi ceva răcoritor. Așa s-a încheiat ziua 2.

https://www.facebook.com/reel/307309721690064

🦜🦩Ziua 3 în Tenerife~ Loro Park🐬

☕️Am început ziua foarte frumos, cu o cafea și un mic dejun american pe promenada. Ne-am bucurat puțin de razele soarelui și priveliștea încântătoare ce avea să ne surprindă, apoi am pornit spre Loro Park.

🦜Loro Park este cea mai populară grădină zoologică din Europa și găzduiește aproximativ 4000 de specii de papagali. Să fiu sinceră pentru mine nu a fost o simplă grădină zoologică ci a însemnat și o adevărată grădină tropicală.

🐧Am avut lacrimi în ochi de fericire când am văzut acești pinguini, care pur și simplu m-au fascinat din prima clipă. Apoi păsările flamingo au fost punctul culminant al călătoriei noastre printre sutele de păsări și animăluțe întâlnite aici.🦩

De reținut ca dacă ajungeți la Loro, este necesar să dedicați acestui parc minim jumătate de zi.

Apoi ne-am întors spre cazarea din Puerto de la Cruz și am încheiat ziua cu o Sangria, foarte aromată de altfel.

https://www.facebook.com/reel/696068395991918

Ziua 4 în Tenerife 🏝️🌞

❤️Pentru ca zilele trecute au fost foarte intense, și am mers ca două furnicuțe să vizitam cat mai mult, în ziua 4 am zis să ne relaxăm puțin și am mers la Playa del Duque.

Am parcat mașina la subteranul unui mic mall, apoi am mers spre plajă să căutăm șezlonguri.

Nici aici nu am avut parte de ele, erau deja ocupate așa ca ne-am hotărât să stăm pe prosoape.🦋

Aici Cristi îmi spunea ca posibil să regrete după ca a ales să stea la plajă deși nu aveam umbrelă, dar ca se bucura de moment și nu îi pasă. Avea și de ce, plajă arata minunat așa ca și eu m-am bucurat împreună cu el sunetul valurilor. Nisipul este foarte fin și după cum puteți vedea au fost și persoane care au intrat în apă.

Aici vă arătăm hotelul acesta super impunător și frumos. Trebuie să fi norocos să te afli acolo.

🌞La această plajă avut parte de cel mai frumos apus, iar mai apoi am pornit spre cazare, pe un drum diferit de data aceasta, și ce sa vezi? Aveam sa descoperim un loc super frumos unde am admirat marea și vulcanul Teide de la distanță.

Hai ca și ziua asta s-a încheiat extraordinar.

https://www.facebook.com/reel/3525892441074569

🌞 Ziua 5 în Tenerife ~ El Teide 🗻

🥳Am început ziua foarte entuziasmată deoarece știam ca astăzi e ziua când vom vizita vulcanul care este încă activ, vulcanul El Pico del Teide sau, mai pe scurt, El Teide cum l-au numit bastinasii.

Drumul până acolo este de-a dreptul uimitor, cu cat urcam mai mult, cu atât mai mult eram și eu cu ochii în toate părțile. Diferențele sunt extrem de evidente, după cum puteți observa. De la pădurile de pin de un verde ireal la zone aride, unde plantele au dezvoltat anumite particularități astfel încât să supraviețuiască. El Teide este al treilea vulcan ca înălțime iar ultima erupție a avut loc în 1909.

🚠Am urcat până la altitudinea de 2350 m și am poposit la o terasă din zona pentru a servi ceva răcoritor pentru ca aici căldura se simțea intens, nu glumă. Aveți posibilitatea să urcați cu telecabina până la 3555 m dar trebuie să faceți rezervările din timp.

La plecare, am oprit la această casă care primea oaspeți dornici să mănânce. Se numește Restaurante Paso del Teide. Am mâncat si noi o supă de pui extraordinară, iar mai apoi am mâncat un piept de pui cu sos delicios de usturoi, și am pornit spre cazare pentru ca se lăsase seara și destul de răcoare.

Experiența asta a fost cea mai intensă de până acum.

https://www.facebook.com/reel/389179036889345

⛱️Ziua 6 în Tenerife ~ la asta nu ne așteptam 🏝️

🌞Am început dimineața cu un mic dejun delicios de la barul nostru preferat din Tenerife, El Camino se numește. Mâncarea este bună și ieftină comparativ cu alte locații, un mic dejun a fost 12 euro, asta însemnând cafea , fresh de portocale și fie de omleta spaniola fie sandwich cu ou, cașcaval și șuncă presată, un gust delicios.Apoi am pornit spre Playa Castro. Cu greu am găsit parcare dar intr-un final am reușit să parcăm, iar ce urma să ne aștepte era o adevărată drumeție. Palmieri, vegetație, o adevărată pădure tropicală, asa a fost tot drumul. Atenție însă să aveți încălțările adecvate întrucât pe alocuri drumul este anevoios. Coborârea a durat aproximativ 30-40 min. Deci o adevărată provocare. Am ajuns pe plajă, și ne-am bucurat pentru câteva minute bune de priveliștea minunată. Am avut parte și de o peripeție, erau niște cățeluși zburdalnici, liberi dar cu stăpâni, ce ne dădeau târcoale😂. 🗻🗻După câteva minute bune ne-am îndreptat spre mașină și de aici greul avea să înceapă. Foarte abrupt, inițial aș fi zis ca poți ajunge lejer chiar dacă aveți copii cu voi însă nu e asa, este destul de dificil. Ca sa ajungi la această plajă trebuie mai întâi să cucerești munti/stanci😂. Obosiți am ajuns la mașină, pentru o clipă Cristi a zis ca nu își mai dorește să meargă atât pentru o plajă, dar mai apoi, când și-a mai revenit puțin, a zis ca într-adevăr ca sa ajungi la o plajă frumoasă trebuie să faci ceva efort fizic. Mie mi-a plăcut extraordinar de mult, e pe locul doi după Playa Benijo. Tenerife nu este doar despre mare ci și despre munte, vegetație. În escapada noastră am ajuns la concluzia ca în Tenerife pentru a ajunge la locurile frumoase, trebuie să depui ceva efort fizic și nu doar să cobori din mașină.

https://www.facebook.com/reel/1883130768750329

⛱️🏝️Ziua 7 în Tenerife ~ Revelionul🥳

❤️Pentru ca era penultima noastră zi în Tenerife am decis să o luăm mai lejer și să mergem la Lago Martianez dar înainte de toate am mers să mâncăm.

🥪Cum nu aveam idee de restaurant sau terasă am oprit și noi la una foarte fancy, iar cum aparentele înșeală, pot spune ca aici a fost cel mai prost mic dejun. Omleta nu avea gust iar cafeaua nu a fost deloc pe placul meu, dar na, a intrat la stomac. Apoi am mers la piscină.

Intrarea a fost 5,5 euro pe persoană și umbrela 2,5 euro. Pentru ca era revelionul a fost deschisă până la ora 15. Da aici arhitectura este deosebită doar ca un mare minus a fost apă mult prea rece. Așa ca ne-am mulțumit prin a sta doar la soare apoi am plecat să mâncăm acest piept de pui cu sos, care apropo a fost delicios.

Pentru ca plecam următoare zi am mers la laundry și am pus la spălat și cat am așteptat noi acolo am mers la terasă de lângă și am savurat o prăjitură și un frappe. Să va zic și experiența urata de la laundry? Am pus hainele la uscat iar în urma noastră o doamnă a forțat ușa și ne-a scos hainele, și și le-a pus pe ale ei din banii noștri rămași.😂 Da, și noi ne-am mirat ca ușa s-a putut debloca. Noi am sunat proprietarul spălătoriei, ea a crezut ca am sunat la poliție și a plecat repede dar senin ne-a zis ca erau ambele mașini ocupate și ea nu stătea 40 min să aștepte. 😂 Trebuie să spunem și experiențele mai puțin plăcute.

Spre seară ne-am îndreptat spre parcul din Puerto de la Cruz, unde sunt și terase una după cealaltă și am așteptat focul de artificii, am și mâncat ceva însă am uitat să filmez să vă arat, dar cam scump a fost de data aceasta, doar e noaptea dintre ani. Iar după acest foc de artificii spectaculos, am mers spre cazare.

https://www.facebook.com/reel/1095242251661849

Aceasta a fost vacanta noastra in Tenerife.

Revenim cu recenzii din urmatoarele destinatii.

Pe curand,

Echipa Oferte-Last-Minute.RO

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.