Despre

Deși este o parte a Spaniei, Insulele Canare sunt mult mai aproape de Africa decât de Europa. Fuerteventura este la numai 160 de kilometri de coasta de nord-vest a Marocului, destul de aproape de plajele sale pentru a fi realizate din suflarea nisipului Sahara. Spaniolă este limba locală, dar turiștii pot fi surprinși să găsească un caracter și o cultură distinctă a Canarei, care este destul de diferită de Spania continentală. Cu alte cuvinte, nu vă așteptați la lupte cu tauri sau flamenco. Așteptați să găsiți o mulțime de alți turiști, în special pe insulele Tenerife și Gran Canaria, dintre care majoritatea au venit pentru plajele cu adevărat frumoase. Nu există un sezon greșit care să viziteze insulele, deoarece plasarea lor în zona climatică tropicală se alătură zonei sub-tropicale, oferindu-le un climat aproape ideal de primăvară perpetuă, temperaturile medii variind de numai 14 grade pe tot parcursul anului.

Vezi si:  Despre Luxemburg, cand sa mergi, perioade bune si atractii turistice

Canarele au fost de mult timp populare în rândul căutătorilor de soare britanici și nord-europeni, așa că veți găsi limba engleză vorbită în majoritatea restaurantelor, hotelurilor și magazinelor. Veți găsi, de asemenea, o varietate surprinzătoare de lucruri pe aceste șapte insule, de la sporturi de apă și trasee de drumeții până la artă modernă și fermecătoare orașe coloniale. Deși fiecare insulă este diferită, ei au în comun originile lor vulcanice, care au dus la unele dintre cele mai distinctive atracții naturale ale acestora. Cele patru mari insule, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura și Gran Canaria, au caracteristici vulcanice fascinante, dintre care două sunt parcuri naționale. Insulele au trei situri ale Patrimoniului Mondial UNESCO.

Cea mai buna perioada

Vremea este bună în Insulele Canare pe tot parcursul anului

Vezi si:  Weekend in Sardinia (Alghero, Italia), 104 euro (zbor si cazare 3 nopti)

Orașele cu cel mai bun climat sunt Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote, El Hierro, Gomera, Gran Canaria și La Palma, cu o vreme bună cel puțin 11 luni pe an

Atractii Turistice

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.