Despre

Ntinas Filoxenia Hotel & Spa se află la doar 150 de metri de Plaja de Aur din Thasos și oferă 2 piscine și o cadă cu hidromasaj în aer liber. Proprietatea are unități de cazare moderne, cu acces gratuit la internet WiFi și vedere la Marea Egee sau la grădină.

Toate camerele sunt decorate în culori relaxante, în nuanțe naturale. Majoritatea unităților oferă bucătărie cu frigider, iar unele au balcon privat. Oaspeții pot savura băuturi și cafea la barul de la piscină. De asemenea, la Ntinas Filoxenia Hotel & Spa se află un minimarket și un magazin de cadouri, disponibile pe tot parcursul zilei. Copiii au la dispoziție un loc de joacă. Skala Potamias are numeroase restaurante și baruri, situate la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de complex. Orașul Thasos este la 12 km. În apropierea complexului există o parcare privată gratuită. Numele hotelului a fost schimbat de la Ntinas Apartments la Ntinas Filoxenia Hotel & Spa. Centrul spa trebuie menționat în descriere. Nu mai există un minimarket sau un magazin de cadouri.Skyscanner logo € 64
Ntinas Filoxenia Hotel & Spa

128 euro/camera | 64 euro/persoana

Youtube


*** Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.