Iti prezint un super hotel din Albania, de 4* cu piscina si PLAJA PRIVATA, ALL INCLUSIVE potrivit pentru o vacanta fara griji la mare.


Oferind o zonă de plajă privată în Durrës, Hotelul Perandor întâmpină oaspeţii cu un restaurant şi un bar. Proprietatea asigură WiFi gratuit şi parcare privată gratuită. Hotelul este situat la 3 km de portul din Durrës. Camerele sunt dotate cu aer condiţionat şi au un balcon mobilat. De asemenea, există un TV cu ecran plat şi un frigider. Fiecare cameră are o baie privată cu papuci şi articole de toaletă gratuite. Recepţia proprietăţii este deschisă non-stop. Oaspeţii au la dispoziţie un serviciu gratuit de spălătorie. Cel mai apropiat aeroport este cel al oraşului Tirana, situat la 34 km de proprietate. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la cerere şi la un cost suplimentar.

Youtube


*** Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.