The ONE Legian oferă cazare modernă de 4 stele, cu design minimalist contemporan, pe strada plină de viaţă Legian din Kuta. Se află la câţiva paşi de magazine şi restaurante, iar centrul cu viaţă de noapte este la doar 5 minute de mers pe jos. Proprietatea are o piscină în aer liber pe acoperiş, o piscină la parter şi un restaurant. Conexiunea WiFi este gratuită în întreaga proprietate.

Camerele de la The ONE au mobilier din lemn de culoare deschisă şi o fereastră înaltă. Toate camerele sunt prevăzute cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, cutie de valori şi un birou mic. Băile private includ articole de toaletă şi un uscător de păr.

Oaspeţii se pot antrena în centrul de fitness sau se pot relaxa lângă piscină, pe şezlongurile de pe terasa cu 2 niveluri. Centrul de afaceri răspunde nevoilor de comunicare ale oaspeţilor. Sunt disponibile servicii de spălătorie şi de curăţătorie chimică.

Restaurantul oferă mic dejun tip bufet şi room service. Barul de lângă piscină serveşte cocktailuri, iar barul din hol asigură gustări şi program de divertisment live.

The ONE Legian Bali este situat la aproximativ 7 km de Aeroportul Internaţional Ngurah Rai.

Acesta este locul preferat de turiștii din Legian, conform comentariilor independente.

Perioada oferta: Ianuarie – Martie 2021


Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.