Diamond Cliff Resort & Spa se află pe un teren cu grădini frumoase, de 8 hectare, mai sus de orașul Patong. Oferă vedere la Marea Andaman și plaja Kalim și pune la dispoziție 3 restaurante, 3 baruri și 2 piscine. Oaspeţii pot beneficia de o băutură gratuită la sosire, precum şi de fructe din partea casei de la magazinul hotelului.

Diamond Cliff oferă gratuit un serviciu de transfer cu program fix spre centrul staţiunii Patong. La Aeroportul Internaţional Phuket se ajunge cu mașina în 45 de minute. Renumitul centrul comercial Jungceylon și artera Bangla Road se află la aproximativ 2 km.

Camerele de la Diamond Cliff Resort and Spa beneficiază de vedere uimitoare la apusul de soare de la balconul privat. Fiecare dintre ele are podea din lemn lustruit și TV prin cablu/satelit. Acestea includ un minibar și un frigider.

Vezi si:  Vacanta in Corfu, Grecia, doar 52 euro!!! (zbor + cazare 4 nopti)

Oaspeţii pot utiliza centrul de fitness sau pot juca partide amicale pe terenurile de tenis. Centrul Diamond Spa oferă o varietate mare de masaje relaxante şi de tratamente de înfrumuseţare.

Diamond Cliff pune la dispoziție 3 restaurante care oferă locuri la interior și în aer liber și servesc o varietate de preparate internaționale, thailandeze, japoneze, italiene și specialități din fructe de mare. La barurile Ocean View de la piscină și SEA se poate savura o varietate de băuturi răcoritoare și cocktailuri speciale, iar la barul de la piscină Waterfall se oferă gustări, burgeri sau sandvișuri, precum și băuturi de tip smoothie proaspete.

Vezi si:  City break in Bologna, Italia, 74 euro (zbor si cazare 2 nopti)

Disponibilitate tarifului afisat: pana in Septembrie 2021

€ 33
Diamond Cliff Resort & Spa

* Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.