Blue Air sarbatoreste Luna Iubirii, astfel are o super oferta astazi la fiecare bilet de avion achizitionat, primesti inca unul gratuit!

Oferta este valabila intre 19-20 ianuarie 2021, pentru toate zborurile cu date de calatorie pana la 30 octombrie 2021. Toate rezervarile includ optiunea de modificare a datelor de zbor o data, in cazul in care planurile tale se schimba, fara achitarea taxei de schimbare a datelor de calatorie.

Campania se aplică tuturor biletelor de avion achiziționate direct de pe site în perioada 19- ianuarie 2021, pentru toate zborurile până în 31 Octombrie 2021. Campania oferă 2 bilete la preț de unul, pentru cumpărăturile cu multiplu de 2 bilete. De exemplu, dacă o persoană achiziționează 2 bilete, va plăti pentru unul singur, dacă va achiziționa 4, va plăti pentru 2, etc. În cazul în care vor fi adăugate în coș 3 bilete, reducerea se va aplica pentru 2 bilete, astfel că în costul final se vor regăsi 2 bilete (2 la pret de 1 plus 1 întreg). În plus, se adaugă posibilitatea schimbării datei de călătorie, în mod gratuit, fără a se percepe taxa obișnuită de schimbare a datei de călătorie, pentru o singură dată, dacă pasagerul se răzgândește și nu mai dorește să călătorească. Această modificare se poate face direct de pe site, din contul de client din secțiunea „Rezervările Mele”. În cazul în care există diferențe de tarif, acestea vor fi plătite de pasager în momentul schimbării datei. În cazul anulării zborului, pasagerul poate solicita rambursarea banilor în Blue Wallet conform procedurii standard la nivelul Blue Air. 

Vezi si:  Vacanta in Florenta, Italia! 159 euro ( zbor si cazare 4 nopti)

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.