O destinație pentru iubitorii de istorie, Egiptul este renumit si pentru oportunitățile sale de scufundări! Planificați-vă călătoria în această țară pentru a admira recifele subacvatice și viața marină minunată. De asemenea, puteți combina vacanța relaxantă cu alte locații renumite de-a lungul Văii Nilului și nu ratați o vizită în orașul antic Luxor!

€ 203
Bucuresti – Hurghada
6 – 14 Decembrie 2021
€ 142
Titanic Beach & Spa

Cazare: Titanic Beach & Spa – 283 euro/camera – 142 euro/persoana

Alte perioade – plecare din Cluj:

6 – 14 Decembrie 2021 | Zbor | Cazare

Vezi si:  Zboruri ieftine catre Zurich, Elvetia la 120 euro (dus-intors)
Alte perioade – plecare din Timisoara:

6 – 14 Decembrie 2021 | Zbor | Cazare

Alte perioade – plecare din Suceava:

6 – 14 Decembrie 2021 | Zbor | Cazare

* Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.

Atractii Turistice

Cairo si Piramidele

Image 1 of 5

Cairo reprezinta capitala Egiptului si locul care arata a oras, este dezvoltat iar acest lucru se regaseste in peisaj. Cairo adaposteste renumite obiective turistice. Piramidele din Giza reprezinta una din cele 7 Minuni ale Lumii Antice, fiind considerata cel mai important obiectiv turistic din Egipt. Aceastea reprezinta simbolul tarilor africane, pline de mister si arata lupta victorioasa pe care o au cu timpul, fiind conservate foarte bine.