Întâmpinând oaspeții cu o piscină în aer liber și un club pentru copii, Hotelul Abian Harmony este situat convenabil, la 5 minute de mers pe jos de plaja Sanur. Oaspeții se pot plimba pe strada principală pentru a găsi o serie de magazine și restaurante. Accesul WiFi este gratuit în întreaga proprietate.


Camerele cu aer condiționat ale Hotelului Abian Harmony sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu, frigider și dulap. Baia privată este dotată cu duș. Unele camere oferă o cadă. Oaspeții se bucură de vedere la grădină și la piscină din cameră.

Oferind o recepție deschisă non-stop, Hotelul Abian Harmony oferă servicii de spălătorie la un cost suplimentar. Transferul la aeroport și închirierea de mașini pot fi aranjate contra cost. Serviciul de concierge vă poate ajuta gratuit cu depozitarea bagajelor. După o zi de explorare, oaspeții se pot bucura de un masaj relaxant la centrul spa și de wellness sau se pot relaxa în grădină și pe terasa la soare.

Hotelul se află la 8,6 km de Mall Bali Galleria și la 16,4 km de Aeroportul Internațional Ngurah Rai.

Acesta este locul preferat de turiști din Sanur, conform comentariilor independente.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locație. I-au dat scorul 8,5 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Disponibilitate la tarifele afisate:
Mai – Iunie 2023 inclusiv

Va puteti alege datele dorite de pe pagina folosind butonul Verifica sau click pe poza

Skyscanner logo € 23
Abian Harmony Hotel 4*

Youtube*** Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.