Despre

Zona turistică principală este legată de un drum de drum cu continentul pe care se află însuși orașul modern Cancún, un centru vibrant cu o serie de atracții interesante care merită vizitate – presupunând, desigur, că vă puteți trage departe de plaje. Și dacă reușiți să scăpați doar pentru un singur tur organizat sau excursie, asigurați-vă că se află într-unul dintre siturile Maya istorice bine conservate, punctate în jurul insulei.Skyscanner Logo € 642
11 – 18 Noiembrie 2024
REZERVA VACANTA

Alte perioade – plecare din Bucuresti:
** Preturile pot fi diferite fata de oferta prezentata

7 – 14 Noiembrie 2024 | Zbor | Hotel

13 – 20 Noiembrie 2024 | Zbor | Hotel

21 – 25 Noiembrie 2024 | Zbor | Hotel

22 – 26 Noiembrie 2024 | Zbor | Hotel

Alte perioade:
** Preturile pot fi diferite fata de oferta prezentata


Cauta alta cazare
Inchiriaza masina (Optional)
Cumpara SIM (Optional)
Youtube


*** Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.


Atractii Turistice

Explorarea-Tulumului

Image 1 of 13

Tulum, la doar 90 de minute sud, este o opțiune mai bună pentru cei presați de timp. Renumit pentru locația sa pe vârful stâncii și pentru că este singurul oraș de coastă Maya fortificat cunoscut, Tulum conține multe alte structuri unice, pe lângă zidurile sale înalte și largi, cel mai vizibil Templul Frescosului, cu sculpturile și reliefurile sale reprezentând figuri așezate cu elemente elaborate. pălării. Cea mai mare clădire a site-ului, Castillo, este, de asemenea, cea mai faimoasă, așezată, deoarece se află pe faleza cu vedere la mare. O modalitate distractivă de a vedea cele mai bune părți ale acestei atracții - împreună cu alte puncte de interes din apropiere - este printr -un tur de descoperire combinat 3-în-1 care cuprinde ruinele, cenotele și peșterile din Tulum, împreună cu snorkelingul de recif . În această aventură de o zi este, de asemenea, inclusă o plimbare informativă în junglă, împreună cu transportul, un ghid bilingv, toate echipamentele, plus un prânz tradițional mexican.


Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.