Ziua 1 in Paphos,Cipru – COSTURI🥳

☕️Am început dimineața pregătindu-ne de zbor, și pentru ca ne-am dorit să vedem cum este o vacanță pe buget am ales să luăm mijlocul de transport în comun până la aeroport, care apropo, a mers super bine. Zborurile dus-întors pentru Paphos au fost 50 euro/persoana. Am ales un city break de weekend. Am plecat vineri și duminică ne-am întors în București.

🚘Odată ajunși în Paphos am ales să închiriem mașina pentru a ne deplasa mai rapid, și am închiriat de la Goldcar. Goldcar are parteneriat cu Europcar, prin urmare am mers la biroul Europcar de închirieri iar costul pentru închiriere a fost de 111 euro. Se poate merge și cu transportul în comun, costurile fiind mai mici, însă dacă optezi pentru câteva zile eu zic să închiriezi mașina pentru a te deplasa mai rapid.

🧆După ce am închiriat mașina am mers să mâncăm la o taverna locală, recomandată chiar de doamna de la închirieri. Fiind româncă stabilită în Cipru de foarte mulți ani, am mers la recomandarea dânsei și foarte bine am procedat. Taverna se numește Hondros. Este un local tradițional, mâncarea a fost delicioasă dar și puțin scumpă.

🏢După masa copioasă ne-am îndreptat spre cazarea pe care ați văzut-o zilele trecute. Această cazare o recomand cu drag și nu pentru ca avem parteneriat cu cei de la Sanders, ci pentru ca ne-am simțit bine , este o cazare superbă iar costul este unul foarte bun – 36 euro/persoana, respectiv 72 euro/camera.

Ziua s-a încheiat relaxându-ne la piscină interioară și pregătindu-ne drumeția pentru următoarea zi. 🏝️


Ziua 2 – Am descoperit un traseu mai putin știut,plaja și oameni

🥞Ne-am trezit devreme și am mers sa luam micul dejun la un local extrem de frumos, se numește Cliff Social. Este situat pe o stâncă ce oferă o vedere panoramică spre mare. Aici am cunoscut un domn foarte amabil care ne-a recomandat să facem un traseu, Avakas Gorge pe care l-am și urmat.

🚘Am pornit la drum câțiva km apoi am lăsat mașina și ne-am îndreptat la pas spre acest traseu care practic era o “grădină botanică naturală” imensă, întinsă pe câțiva km. Aici am avut plăcerea să observăm cum flora se îmbină cu fauna și fac un ecosistem grandios împreună. Bineînțeles ca nu am fost echipați de hike și am întâmpinat câteva probleme, cum ar fi lipsa unei sticluțe pentru apă potabilă. In schimb am fost descurcăreți și am băut apă de la pompele cu apă potabilă ca în copilărie, folosindu-ne de mâini. 😂

🏖️După acest traseu am mers spre cazare și am poposit la o plajă unică zic eu, Potima Beach, cu o terasă super drăguță. Am servit ceva răcoritor, am făcut plajă și ne-am bucurat de razele soarelui după care am pornit spre cazare și ne-am răsfățat cu un pepene roșu, foarte gustos.

Așa s-a încheiat ziua nr 2. Ne auzim cu ultima zi petrecută în Paphos.❤️

Aceasta a fost vacanta noastra in Paphos.

Revenim cu recenzii din urmatoarele destinatii.

Pe curand,

Echipa Oferte-Last-Minute.RO

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.