Hotelul Golden Residence oferă vedere panoramică la Praia Formosa, cea mai mare plajă cu pietriş din Madeira, şi are piscină în aer liber, centru de wellness şi unităţi de cazare moderne, cu balcon privat.


Restaurantul Golden Flavours serveşte mâncăruri regionale şi internaţionale, pregătite cu produse proaspete din grădina de legume a hotelului. La barul Golden View puteţi savura diverse băuturi şi băuturi răcoritoare, cum ar fi cocktail-uri.

GoldenSpa oferă diverse tratamente de sănătate şi înfrumuseţare, precum masaje cu pietre calde. Acesta pune la dispoziţie piscină interioară încălzită, sală de gimnastică şi cameră de meditaţie. Centrul oraşului Funchal se află la doar 3,5 km de hotel. Promenada de lângă hotel oferă vedere la una dintre cele mai înalte stânci din Europa, Cabo Girão.

Skyscanner logo
Golden Residence Hotel

114 euro/camera | 57 euro/persoana

Youtube


*** Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.