Inima politică și culturală a Croației, Zagreb este capitala țării și un oraș înfloritor și plin de energie. Multă vreme populară ca destinație turistică, găzduiește unele dintre cele mai bune (și mai ciudate) muzee din Croația, împreună cu o cultură grozavă de cumpărături, restaurante și cafenele.

Despre

Zagreb este, de asemenea, un oraș făcut pentru rătăcire, cele mai multe dintre principalele lucruri de făcut se găsesc în centrul orașului. Centrul orașului este format din două secțiuni principale: Gornji Grad (orașul de sus) și Donji Grad (orașul de jos) . Gornji Grad se află pe un platou înalt și este locul unde veți descoperi catedrala și clădirea parlamentului din Zagreb. Donji Grad este o zonă mai modernă și este cunoscută pentru muzeele sale de talie mondială. De asemenea, găzduiește Teatrul Național Croat.

Un loc bun pentru a vă începe aventura la Zagreb este în Trg Bana Jelacica, piața principală a orașului, unde orașele de sus și de jos se întâlnesc. Aici veți găsi, de asemenea, strada plină de culoare Tkalciceva, care este plină de cafenele și restaurante de pe trotuar, precum și de magazine de tip boutique. Și dacă vă plac muzeele, veți iubi Zagrebul, care găzduiește unele cu adevărat unice.


Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Zagreb sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August și Septembrie

În medie, cele mai calde luni sunt Iulie și August

Ianuarie este luna cea mai rece a anului

Cele mai ploioase luni sunt Mai și Iunie

Atractii Turistice

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.