Districtul Columbia, pe râul Potomac, între Maryland și Virginia, a fost pus deoparte drept capitală a națiunii, astfel încât guvernul federal să nu fie situat într-un singur stat. Pierre-Charles L’Enfant a fost comandat de George Washington să planifice orașul și puteți vedea clar aspectul lui L’Enfant a unei rețele de străzi intersectate de străzi largi.

Despre

Cea mai importantă dintre acestea este Pennsylvania Avenue , care leagă două clădiri emblematice: Casa Albă și impresionanta clădire Capitoliu cu cupolă . Alături și menținând viziunea lui L’Enfant despre un oraș deschis și spațios, se întinde și larg National Mall, cu muzeele și monumentele sale.

Simbolurile naționale precum Capitoliul și Casa Albă sunt accesibile vizitatorilor, împreună cu zeci de alte atracții turistice, care includ muzee de talie mondială și monumente importante. Multe dintre cele mai importante lucruri de văzut și de făcut se află în cadranul nord-vestic de-a lungul National Mall și sunt cel mai bine văzute pe jos. Vara poate fi neplăcut de caldă și umedă, așa că cele mai bune perioade pentru a vizita Washington sunt primăvara și toamna.

Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Washington D.C. sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie și Octombrie

În medie, cele mai calde luni sunt Iunie, Iulie și August

Ianuarie este luna cea mai rece a anului

Atractii Turistice

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.