Înconjurat de întinderi de plajă aurie și renumit pentru cultura sa plină de viață a cafenelelor și scena inovatoare a meselor, Tel Aviv este cel mai cosmopolit și mai tânăr oraș din Israel.

Despre

Să te bucuri de soare și nisip, să faci cumpărături în buticuri artistice și să te bucuri de o acțiune serioasă pentru gastronomie sunt principalele lucruri de făcut în Tel Aviv și ceea ce îi lipsește orașului în atracțiile turistice majore îl compensează cu atmosfera sa relaxată.

Poreclit „Orașul Alb”, orașul a primit statutul de patrimoniu mondial UNESCO în 2003, ca recunoaștere a exemplelor sale frumoase de arhitectură Bauhaus (un stil modernist de construcție de la începutul secolului al XX-lea). Există, de asemenea, o serie de galerii de artă și muzee mici, specializate pentru vizitarea obiectivelor turistice în afara plajei.

Pentru ambianța istorică, totuși, unul dintre cele mai bune locuri de vizitat este Jaffa, chiar la sud. Acest oraș-port bine conservat are o istorie de așezare care datează de mii de ani și astăzi găzduiește restaurante și cafenele excelente.

Planifică-ți timpul aici cu lista noastră cu cele mai bune atracții turistice din Tel Aviv.

Cea mai buna perioada

Vremea este bună pe tot parcursul anului în Tel Aviv

În medie, cele mai calde luni sunt Iunie, Iulie, August, Septembrie și Octombrie

Tel Aviv are perioade secetoase în Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie și Octombrie

Cele mai bune luni pentru înot sunt Iulie, August, Septembrie și Octombrie

Atractii Turistice

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.