Incepe cautarea pentru urmatoarea calatorie!


Sydney, cel mai vechi, cel mai mare și mai frumos dintre toate orașele australiene, se află în mijlocul unei amestecări seducătoare de pământ și mare. Plimba-te de-a lungul portului strălucitor cu un feribot, vezi pânzele albe ale Operei strălucind în lumina soarelui, admiră arcul grațios al Harbour Bridge și vei vedea de ce acesta este unul dintre cele mai bune orașe ale lumii.


Despre

Este greu de imaginat că această vibrantă capitală a statului New South Wales a fost cândva o colonie de condamnați. În 1788, la Sydney Cove, căpitanul Arthur Phillip, comandantul primei flote, a înființat prima colonie britanică în Australia. Astăzi, puteți explora istoria legendară a orașului Sydney pe străzile înguste pietruite și clădirile istorice ale Stâncilor și puteți afla despre aborigenii Gadigal, păstrătorii tradiționali ai acestui pământ, prin tururi ghidate și la muzeele excelente ale orașului.

Sydney încă sclipește de spiritul aventuros al coloniștilor săi. Urcă-te pe podul portului, navighează pe plajele aurii din Sydney sau survolează orașul într-un tur pitoresc. Iar aventurile nu se termină în oraș. Zonele sălbatice bogate în faună sălbatică înconjoară orașul, oferind posibilități atrăgătoare de excursii de o zi .

Descoperiți toate cele mai bune locuri de vizitat în acest celebru oraș portuar cu lista noastră cu cele mai bune lucruri de făcut în Sydney, Australia.


Cea mai buna perioada

Vremea este bună pe tot parcursul anului în Sydney

În medie, cele mai calde luni sunt Ianuarie, Februarie, Martie și Decembrie

Cele mai bune luni pentru înot sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie și Decembrie

Atractii Turistice

Youtube


Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.