Despre

Deși Stuttgart, capitala statului Baden-Württemberg din sudul Germaniei, este cunoscută pe scară largă ca fiind un centru comercial lider și casa a doi mari producători de automobile, este, de asemenea, unul dintre cele mai atrăgătoare orașe din Germania pentru turiști. O pereche de muzee de artă remarcabile, două muzee de ultimă generație pentru automobile, una dintre grădinile zoologice de top, palatele somptuoase și una dintre cele mai mari piețe de Crăciun din Germania atrag vizitatori pe tot parcursul anului. Repere arhitecturale reprezintă stiluri baroce, Art Nouveau, moderniste și contemporane.

Vezi si:  Cabana superba cu o vedere panoramica inedita - Livada 45 - Romania

Stuttgart se află într-un teren asemănător cu un bol, aproape complet înconjurat de dealuri abrupte, acoperite de păduri și viță de vie. Verdele care încadrează orașul se varsă în parcuri și grădini largi care oferă centrului său o senzație spațioasă.

Stuttgart este ușor pentru turiști să ajungă și să facă tururi, cu Hauptbahnhof (gara principală) chiar în centru, la o scurtă plimbare de principalele atracții. Sistemul S-Bahn excelent este ușor de utilizat și conectează centrul orașului la aeroport și la atracțiile periferice. Descoperiți cele mai bune locuri de vizitat cu lista noastră cu principalele atracții turistice din și în jurul orașului Stuttgart.

Vezi si:  City break de toamna in Valencia, Spania - 103 euro (zbor si cazare 4 nopti)

Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Stuttgart sunt Mai, Iunie, Iulie, August și Septembrie

Cele mai ploioase luni sunt Mai și Iunie

Atractii Turistice