Despre

Sevilla vrajeste vizitatorii din momentul în care pășesc pe picioarele pitorești ciudate și se plimbă pe promenadele căptușite cu palmieri. Edificii elegante, lămpi stradale de modă veche și trăsuri trase de cai creează o ambianță magică, iar obiectivele turistice sunt la fel de uimitoare ca celebrele spectacole de flamenco și festivalurile flamboaiante.

Catedrala din Sevilla este cea mai mare biserică gotică din creștinătate, cu un turn maiestuos care a fost cândva minaretul unei mari moschei. O altă relicvă a trecutului maur, Alcázar orbeste cu decorul său luxos Mudéjar și grădinile luxuriante.

Vezi si:  City break in Viena, Austria, 96 euro (zbor si cazare 3 nopti)

Farmecul acestui oraș andaluz prin excelență se găsește în curțile liniștite și aleile sinuoase din Barrio Santa Cruz medieval, precum și în frumoasele spații deschise din Parque de María Luisa și Plaza de España, cea mai grațioasă piață din Sevilla.

O bijuterie a regiunii Andaluzia din sudul Spaniei , acest oraș captivant se mândrește cu o mulțime de atracții culturale și lucruri de făcut.

Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Sevilla sunt Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie

Vezi si:  O saptamana in Rodos, Grecia! 245 euro (zbor si cazare)

În medie, cele mai calde luni sunt Iulie și August

Atractii Turistice

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.