Despre

Imaginea plajelor de nisip auriu cu plajele de soare relaxate sub umbrele de soare colorate descrie cel mai bine Santander din regiunea Cantabria din nordul Spaniei.
Orașul și plaja principală, Playa del Sardinero , sunt situate între Cabo Mayor și Peninsula Magdalena , cu vedere la Golful Biscaia . Linia de coastă frumoasă, apele turcoaz și soarele atrag mulți vizitatori iubitori de distracție, mai ales în timpul verii. Orașul are, de asemenea, câteva muzee excelente și alte atracții turistice pentru a-i ține pe turiști ocupați.

Vezi si:  Despre Forli, (Italia), cand sa mergi, perioade bune si atractii turistice

Muzeul de Preistorie oferă o perspectivă fascinantă în lumea Paleolitic; multe dintre descoperirile arheologice au fost descoperite la peșterile din regiune. Pentru un gust al culturii mai recente, vizitați Muzeul de Artă Modernă și Contemporană pentru a vedea punctele culminante ale artei spaniole din secolele XIX și XX.

Cel mai impresionant monument istoric din Santander este catedrala gotică medievală , deși a fost în mare parte renovată după incendiul din 1941, care a distrus o mare parte din oraș. De atunci, Santander a fost reconstruit în stil modern elegant, cu străzi largi ideale pentru plimbări pe îndelete.

Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Santander sunt Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și Noiembrie

Vezi si:  Sejur all-inclusive la un hotel de 4 * foarte bine cotat în Corfu la doar 81 € / noapte! (anulare gratuită)

Cele mai reci luni sunt Ianuarie și Februarie

Atractii Turistice