Despre

Salonic (cunoscut și sub numele de Salonica) oferă cultura cosmopolită și energia unui oraș mare, cu atmosfera prietenoasă și farmecul unui oraș mai mic. Este o destinație minunată de a experimenta adevărata Grecia fără mulțimile și aglomerația Atenei .

Acest oraș încântător are o moștenire multietnică impresionantă, influențată de diferitele civilizații care și-au lăsat amprenta, inclusiv romanii, venețienii și turcii otomani. Vizitatorii sunt uimiți de ruinele antice, de bisericile bizantine și de muzeul de arheologie de talie mondială, unul dintre cele mai bune din Grecia.

Vezi si:  City break in Venetia, Italia, 120 euro (zbor si cazare 4 nopti)

Un alt punct culminant este delicioasa bucătărie locală; restaurantele cu cele mai bune evaluări atrag consumatorii cu cea mai bună mâncare culinară din regiune. Salonic este, de asemenea, renumit pentru scena sa muzicală, iar spectacolele de formații live au loc în locuri din tot orașul, aproape în orice moment al anului. Pentru mai multe idei despre cum să vă petreceți timpul, consultați lista noastră cu principalele atracții turistice din Salonic.

Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Salonic sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și Noiembrie

Vezi si:  Weekend prelungit in Barcelona, Spania, 253 euro (zbor + cazare 3 nopti)

În medie, cele mai calde luni sunt Iunie, Iulie și August

Ianuarie este luna cea mai rece a anului

Atractii Turistice

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.