Numele Saint-Tropez evocă imagini cu celebrități care fac plajă, buticuri de designer și iahturi de lux. Este greu de crezut că această destinație de vacanță pe plajă elegantă și de lux a fost cândva doar un umil sat de pescari.

Despre

Amplasat de-a lungul golfului adăpostit Golfe de Saint-Tropez, orașul a fost descoperit la sfârșitul secolului al XIX-lea de pictorul impresionist Paul Signac, care mai târziu a atras aici artiști precum Matisse și Marquet. Apoi, în 1955, filmul Et Dieu Créa la Femme , cu Brigitte Bardot în rol principal, a transformat acest mic oraș-port într-o stațiune legendară de pe litoral, strălucind în mijlocul strălucirii Coastei de Azur .

Saint-Tropez este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat în Franța pentru a experimenta farmecul și frumusețea Rivierei Franceze. Acest oraș stațiune însorit oferă plaje superbe cu nisip și cluburi de plajă exclusiviste, împreună cu un sat istoric încântător.

Satul Saint-Tropez este plin de atmosferă veche, văzută în casele sale pitorești în culori pastelate, străzile înguste pietruite și piețele umbrite. Peisajul de pe litoral se adaugă la alura, cu apele sale fascinante de un albastru adânc și peisajul rural mediteranean cu pini, plantații de măslini și chiparoși.

Descoperiți frumusețea naturală și farmecul acestei faimoase stațiuni de pe litoral, cu lista noastră de atracții de top și lucruri de făcut în Saint-Tropez.


Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Saint-Tropez sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și Noiembrie

În medie, cele mai calde luni sunt Iulie și August

Cele mai reci luni sunt Ianuarie și Februarie

Atractii Turistice

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.