Despre

Ponta Delgada, pe São Miguel, este capitala regională a arhipelagului Azore, un șir de nouă insule din Oceanul Atlantic, la aproximativ 1300 kilometri vest de continentul Portugalia și aproximativ un zbor de două ore de la Lisabona. Orașul se află pe coasta de sud a insulei São Miguel, cea mai mare insulă, și reprezintă o introducere plină de satisfacții pentru acest portughez frumos și îndepărtat – unul dintre cele mai mari destinații de turism de aventură din lume.

Vezi si:  O saptamana in Tenerife, Spania! 270 euro (zbor si cazare)

Arhitectura distinctă conferă Ponta Delgada un ten monocrom, dar acesta este un oraș plin de caracter colorat. Petreceți timp explorând centrul său istoric și veți descoperi pătrate pietruite, muzee, grădini bine întreținute și monumente frumoase construite atunci când Ponta Delgada era un important port comercial în secolele 18 și începutul secolului al XIX-lea.

Vara, apele Azorelor oferă oportunități fabuloase pentru vizionarea balenelor. Și sunt multe de văzut și de făcut și în interior. São Miguel este binecuvantat cu un peisaj vulcanic dramatic, cum ar fi lacurile craterului gigantic si izvoarele calde.

Cea mai buna perioada

Vremea este bună pe tot parcursul anului în Ponta Delgada

Vezi si:  City break in Puglia (Bari, Italia), 134 euro (zbor si cazare 3 nopti)

În medie, cele mai calde luni sunt Iulie, August, Septembrie și Octombrie

Cele mai ploioase luni sunt Octombrie și Decembrie

Atractii Turistice

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Vezi si:  City break in Atena, Grecia, 178 euro (zbor si cazare 4 nopti)