Populara in randul turistilor internationali datorita plajelor sale superbe si  a divertismentului de noapte aprope nelimitat, Pattaya este o locatie ideala pentru o vacanta ce combina relaxarea cu distractia.

Despre

Pattaya a cunoscut o dezvoltare masiva in ultimele decenii, transformandu-se astazi intr-o statiune celebra in golful Thailandei. Viata de noapte rgeu de egalat, intinderea plajei, costurile reduse si peisajele desprinse parca din filme claseaza aceasta destinatie printre cele mai populare la nivel mondial.

Celebrul oraș de plajă Pattaya din Thailanda și-a dezvoltat o reputație plină de culoare de-a lungul anilor. Situat la mai puțin de 200 de kilometri de capitala Thailandei, Bangkok, este un loc convenabil pentru a vă bucura de soare, nisip și mare.

Pattaya a atras turiști și expatriați din întreaga lume de când soldații americani au „descoperit” destinația de evadare cândva adormită în timpul războiului din Vietnam. De atunci, profilul Pattaya a crescut constant, iar acum este una dintre cele mai populare destinații de plajă din Asia de Sud-Est.

În ultimii ani, guvernul a făcut eforturi pentru a atrage familiile în Pattaya și veți găsi o serie de atracții și lucruri de făcut pentru copii, cum ar fi parcuri acvatice și un acvariu. Cu toate acestea, rămâne mai mult o destinație pentru adulți – în special zona de-a lungul Walking Street , principalul centru de divertisment din oraș.

Dacă călătoriți cu familia sau căutați o locație mai modestă, vizitați Jomtien Beach sau Naklua. Aceste zone sunt încă turistice, dar mai liniștite decât centrul plin de viață al orașului. Planificați-vă călătoriile cu lista noastră cu cele mai bune lucruri de făcut în Pattaya.


Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Pattaya sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Noiembrie și Decembrie

În medie, este foarte cald pe tot parcursul anului

Temperatura mării este potrivită pentru înot pe tot parcursul anului

Atractii Turistice

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.