Despre

Oslo, frumoasa capitală a Norvegiei, este una dintre cele mai mari capitale din lume ca suprafață. În mod interesant, doar 20% din această masă terestră a fost dezvoltată. Restul este format din parcuri, păduri protejate, dealuri și sute de lacuri. Parcurile și spațiile deschise sunt o parte integrantă a peisajului orașului Oslo și sunt ușor accesibile de aproape oriunde în oraș.

Centrul orașului este o bucurie de explorat pe jos datorită numeroaselor căi și trasee care leagă spațiile sale publice. De asemenea, are multe zone pentru pietoni, inclusiv strada principală a orașului, poarta Karl Johans . Întinzându-se de la gara centrală din Oslo lângă malul apei până la Palatul Regal , acest bulevard larg trece de multe dintre atracțiile turistice din Oslo, inclusiv palatul, Teatrul Național , vechile clădiri ale universității și Catedrala din Oslo .

Vezi si:  Despre Ancona (Italia), cand sa mergi, perioade bune si atractii turistice

Clasat în mod regulat ca unul dintre cele mai bune orașe din lume în care să trăiești, Oslo se mândrește cu o scenă culturală bogată și numeroase lucruri distractive de făcut și este renumit pentru teatrul, muzeele și galeriile sale. Pentru a afla mai multe despre aceste și alte locuri de vizitat din capitala Norvegiei, asigurați-vă că citiți lista noastră cu cele mai importante atracții și lucruri de făcut din Oslo.

Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni în Bergen sunt Iunie, Iulie, August și Septembrie

Vezi si:  Vacanta in Paphos, Cipru, 115 euro (zbor si cazare 5 nopti)

Februarie este luna cea mai rece a anului

Atractii Turistice

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.