Orașul Orlando este situat într-una dintre cele mai vizitate regiuni turistice din lume și atrage zeci de milioane de vizitatori din întreaga lume în fiecare an. Marea remiză? Ei bine, pe lângă faptul că are vreme aproape perfectă pe tot parcursul anului (chiar și iernile sunt blânde), acest oraș plin de viață din Florida se lăuda cu unele dintre cele mai importante atracții turistice ale statului însorit : Walt Disney World Resort, SeaWorld Orlando și Universal Resort. .


Despre

Înființarea acestor mega-parcuri de distracție a încurajat nenumărați alți investitori implicați în sectoarele călătoriilor și agrementului, iar astăzi există hoteluri, moteluri și stațiuni nelimitate în zona Orlando și Kissimmee din care să aleagă. Acestea, împreună cu multe mii de restaurante, zeci de terenuri de golf și numeroase alte atracții și lucruri de făcut în Orlando, toate se adună pentru a dovedi că Walt avea dreptate când a pariat orașul în 1971.

În timp ce mulți oameni cred că Orlando este doar o destinație de familie, dominată de activități care vizează copiii, adulții vor găsi multe pentru a-i distra și pe aceștia. Atracții precum Grădinile Harry P. Leu oferă evadări plăcute, iar Centrul Spațial Kennedy de pe Cape Canaveral este la mică distanță de oraș.

Indiferent de ceea ce intenționați să faceți în timp ce sunteți aici, asigurați-vă că descoperiți tot ce este mai bun din această zonă cu lista noastră cu cele mai importante atracții din Orlando, Florida.


Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Orlando sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Octombrie, Noiembrie și Decembrie

În medie, cele mai calde luni sunt Mai, Iunie, Iulie, August și Septembrie


Atractii Turistice

Youtube


Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.