Despre

Orașul istoric medieval Nürnberg (Nürnberg) este unul dintre cele mai importante centre de artă și cultură din Germania și una dintre cele mai populare destinații turistice ale țării. Orașul a fost, de asemenea, asociat de mult timp cu progresele științifice și tehnologice, în special în tipografie. A găzduit prima tipografie din Europa și un centru pentru studiul astronomiei; aici a fost publicată în 1543 cea mai faimoasă lucrare a lui Nicolaus Copernic.

În ciuda faptului că au fost grav avariate în cel de-al doilea război mondial, multe dintre clădirile medievale din orașul vechi (Altstadt) au fost restaurate cu grijă la gloria lor de odinioară. De fapt, majoritatea atracțiilor de top din Nürnberg sunt situate în interiorul zidurilor sale istorice ale orașului, care se întind pe aproximativ cinci kilometri în jurul orașului vechi.

Vezi si:  Despre Faro, Algarve (Portugalia), cand sa mergi, perioade bune si atractii turistice

Dacă puteți, vă recomandăm să vă planificați vizita pentru a coincide cu unul dintre numeroasele festivaluri de la Nürnberg. Două preferate sunt celebrul eveniment muzical și popular de două săptămâni al Festivalului Orașului Vechi și Săptămâna Internațională a Organelor , care se desfășoară de la sfârșitul lunii iunie până la mijlocul lunii iulie.

Pentru a afla mai multe despre numeroasele locuri distractive de vizitat din oraș, asigurați-vă că citiți lista noastră cuprinzătoare cu cele mai importante atracții și lucruri de făcut din Nürnberg.

Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Nürnberg sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August și Septembrie

Vezi si:  Despre Oslo (Norvegia), cand sa mergi, perioade bune si atractii turistice

Ianuarie este luna cea mai rece a anului

Atractii Turistice