Despre

Este ușor de înțeles de ce pictorii impresioniști și aristocrații englezi au fost atrași la Nisa. Cu vremea însorită și peisajul uimitor de pe litoral, acest oraș pitoresc pare să-și mesmerizeze vizitatorii. Înconjurat de apele albastre senine ale Baie des Anges și adăpostit de poalele Alpilor Maritimi, Nisa are o climă blândă pe tot parcursul anului. Orașul a fost descoperit inițial în anii 1820 de britanici ca o stațiune de iarnă. Astăzi, este încă o destinație de vacanță populară. Având în vedere centrul Rivierei franceze, Nisa este punctul de plecare perfect pentru a explora coasta orbitoră a Côte d’Azur.

Vezi si:  Mic ghid de calatorie – ce sa faci intr-o vacanta in Valea Doftanei, Romania, ce sa nu ratezi, atractii turistice

Nisa este un loc unde vă puteți bucura de viață, de a vă bucura de frumusețea grădinilor și de mare și de a savura energia mediteraneană vibrantă. Orașul are un caracter italian deosebit, vizibil în special în orașul vechi. Fie că rătăcesc pe străzile ciudate ale pietruitelor sau că vă plimbați pe renumita Promenade des Anglais, vizitatorii vor fi încântați de frumusețea, cultura și ambianța de la Nisa.

Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Nisa sunt Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie și Octombrie

Vezi si:  City break in Puglia (Bari, Italia), 114 euro (zbor si cazare 4 nopti)

În medie, cele mai calde luni sunt Iulie și August

Cele mai reci luni sunt Ianuarie și Februarie

Atractii Turistice

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.