Thailandezul.ro

Despre

Chiar dacă ai fost în multe orașe italiene, nimic nu te pregătește pentru exuberantul, plin de culoare și, uneori, haotic din Napoli. Întreaga populație pare să fie pe străzile care se revarsă în portul ei și vorbesc cu toții deodată. Culorile de aici par mai strălucitoare, iar aromele de pizza – napoletanii susțin că au inventat-o ​​- plutesc prin aer, împreună cu zonele de operă (toată lumea aici este un tenor care așteaptă să fie descoperit), râsete și poate o ceartă sau două. Este un oraș care îți va ține toate simțurile ocupate.

Vezi si:  Weekend prelungit in Genoa/Genova, Italia! 133 euro (zbor si cazare 3 nopti)

Asta nu înseamnă că nu are o mulțime de lucruri de făcut și atracții pentru turiști. Unul dintre cele mai bune muzee arheologice din lume deține comorile Pompei din apropiere și multe altele. De secole, napoletanii au adus atenție și bogății în bisericile lor magnifice, în timp ce regalitatea mai multor case mari din Europa și-au decorat palatele.

Lunga istorie a orașului, care datează din greci în secolul al VIII-lea î.Hr., a inclus stăpânirea bizantină, franceză, spaniolă și austriacă, fiecare dintre acestea și-a lăsat amprenta. Și dincolo de biserici, palate și muzee , străzile înguste ale cartierului, promenadele largi și parcurile pe care le veți găsi în timp ce explorați Napoli sunt obiective proprii. Găsiți mai multe locuri minunate de vizitat aici și în apropiere cu lista noastră cu principalele atracții turistice din Napoli.

Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Napoli sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și Noiembrie

Vezi si:  Despre Bilbao (Spania), cand sa mergi, perioade bune si atractii turistice

În medie, cele mai calde luni sunt Iulie și August

Cele mai reci luni sunt Ianuarie și Februarie

Noiembrie este luna cea mai ploioasa

Atractii Turistice

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Vezi si:  Vacanta in Larnaca (Cipru)! 199 euro (zbor si cazare 4 nopti)