Despre

München, capitala Bavariei și al treilea oraș ca mărime din Germania, se află pe râul Isar, la marginea Alpilor Bavarezi. A început ca o mănăstire, devenind o așezare când ducele de Bavaria le-a permis călugărilor să înființeze o piață la trecerea rutei de la Salzburg și râu.

Puteți continua să urmăriți liniile zidurilor medievale din München într-un inel de străzi curbate și să vedeți trei dintre porțile sale impresionante ale orașului vechi. Punctul central al orașului istoric din München este piața mare, deschisă, Marienplatz , unde vizitatorii și localnicii se opresc pentru a urmări ceasul animat care își redă legenda de două sau trei ori pe zi.

Vezi si:  Vacanta in Atena, Grecia, doar 111 euro ( zbor si cazare 4 nopti)

München este un oraș iubitor de distracție, cunoscut pentru festivalurile sale sezoniere și calendarul cultural bogat, așa că, împreună cu vizitarea frumoaselor biserici și a muzeelor ​​și palatelor remarcabile, ar trebui să petreceți ceva timp bucurându-vă de viața cu localnicii la un festival, o piață plină de culoare sau peste o felie de unul dintre celebrele prăjituri din München într-un konditorei.

Locuitorii din München se bucură, de asemenea, de numeroasele lor parcuri și grădini publice, în special de frumoasa grădină engleză de 900 de acri (Englischer Garten). Petreceți cel puțin câteva zile explorând orașul, planificându-vă timpul cu ajutorul acestei liste la îndemână cu principalele atracții turistice și lucruri de făcut în München

Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Munchen sunt Mai, Iulie, August și Septembrie

Vezi si:  Vacanta in Zadar, Croatia, doar 55 euro! ( zbor si cazare 4 nopti)

În medie, cele mai calde luni sunt Iunie, Iulie și August

Ianuarie este luna cea mai rece a anului

Atractii Turistice

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.