Incepe cautarea pentru urmatoarea calatorie!


Dacă a existat vreodată un oraș plin de optimism din secolul 21, acesta este Medellin. Cu o climă confortabilă, blândă și o senzație cosmopolită, acest oraș de 4 milioane – al doilea oraș ca mărime din Columbia după Bogotá – nu a avut întotdeauna un timp ușor.


Despre

În 1988, revista Time a declarat Medellin „cel mai periculos oraș din lume”. În 2013, The Wall Street Journal a numit-o cea mai inovatoare metropolă de pe planetă. Astăzi, Medellin este un punct fierbinte pentru nomazii digitali și lucrătorii la distanță care vin aici pentru a se bucura de oraș pentru mai mult decât o vacanță.

Inutil să spun că multe s-au schimbat în ultimele decenii, iar acesta nu mai este orașul aflat cândva în strânsoarea faimosului traficant de narcotraficanti Pablo Escobar. Departe de asta, Medellin este plin de lucruri de făcut pentru toate tipurile de călători și are un impact mult mai mare decât majoritatea orașelor de dimensiunea sa.

Spre deosebire de alte orașe mari din America de Sud, unde zona orașului vechi are de obicei majoritatea obiectivelor turistice, multe dintre principalele atracții din Medellin sunt destul de răspândite. Acest lucru, împreună cu un trafic semnificativ, înseamnă că este nevoie de timp pentru a vedea și a face lucruri, așa că planificați-vă în consecință.


Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni în Medellín sunt Ianuarie, Februarie, Iulie, August și Decembrie

În medie, cele mai calde luni sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și Decembrie

Atractii Turistice

Youtube


Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.